Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez azért bonyolultabb.
Új autóként vásároltam a mostani autómat. 3-5 km volt benne.
Az első év hatalmas költség volt. Utána 3 év moderált, de nagy, mert nem akartam vásárláskor a teljes árat kifizetni. A tartalékot teljesen felszámolni értelmetlen.
A következő évek moderált költséggel jártak.
A garancia lejárta után én cseréltem a a motorolajat, szűrőket...
Minimális költség.
Ebben az évben kell majd komolyabban költenem az autóra. Elöl komplett fék felújítás. Féktárcsák, betétek. Gyertyák és nyári gumik. Valamint a bordás szíj is csere érett. A kuplung is közel van a végéhez.Ebből viszont nem következik, hogy cserélnem kell az autót. De költenem kell rá. Utána néhány nyugalom. Aminek a végén valóban új gazdát kell keresnie majd az autónak.
Magyarországon túlértékeltek a tízévesnél idősebb autók. Ennyi.
PS:
Annak azért nyilvánvalónak kell lennie mindenki számára, hogy a 20+ éves autók fenntartása csak akkor nem ráfizetés, ha az első tulajdonosa használja.
Egy elfelejtett olaj csere, Egy utolsó pillanatig halogatott kuplung felújítás, ... később bosszulja meg magát. A következő vagy az utáni tulajdonosnál.Van itt blog egy Mercedesről, amibe folyamatosan öntötték a lóvét. A vége mégis a búcsú lett.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha ez nem tűnt fel neki, akkor ott valami gond van, vagy valójában hobbiautó
Vagy nem akarta, hogy feltűnjön.
Meg az is lehet, hogy pár évente többet kell költeni egy autóra, de amúgy meg átlagos években nem olyan sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy nem akarta, hogy feltűnjön.