Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tahoman
tag
De ugyan már vki írja meg nekem, hogy mennyibe kerül, hogy átirassam az én nevemre az autót, meg milyen költségek merülhetnek fel még a vásárláskor.
-
Dilikutya
félisten
Milyen autót vegyél: Bővebben: link
-
tahoman
tag
Abban a helyzetben vagyok, hogy összegyűjtöttem egy kis pénzt, amit most el szeretnék költeni, és úgy döntöttem, hogy veszek egy autót. Milyen használt gépet lehet 700e Ft-ért kapni? Tud vki vmi jót ajánlani? Valamint milyen költségekkel és procedúrákkal jár az, hogy a vásárlás után teljesen az enyém legyen? 0%-os részletre érdemes venni autót? Milyen hitel van ilyenkor, kamatmentes vagy nagyon szar? Remélem vki sokkal tapasztaltabb, mint én, mert nem szertném megszívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. valami ilyesmiben gondolkozz. kis fogyasztás, minimális súlyadó, viszonylag nemannyira öreg, megkímélt.