Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Audacityvel kicsomagolod az eredeti hangot. A VHS hangsávot alatta lévő sávba húzod, majd elkezded nyújtani. Ne a képkockákkal törődj, hanem az időtartammal! Készülj fel rá, hogy lehet, hogy sokszor kell próbálkoznod, mire sikerül eltalálnod a megfelelő hosszt, vagy vagdosnod kell. Kiszámolod, hogy a rövid sávnak hány másodpercnek kellene lennie. Majd ezt az értéket a Change Tempo alsó ablakába beírod. És meg fogja nyújtani olyan hosszúra, amilyenre kell.
Előbb ellenőrizd a zenén, hogy nem a sebességen kell-e először változtatni, mert ez a 20% nekem kissé gyanús. Ha a zenék több félhangnyi eltéréssel vannak egymástól, akkor először a Change Speeddel kell összhangba hozni, majd a Change Tempóval a végén finomítani.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
weman
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Utána néztem a filmnek és darvinya-nak lett igaza, mivel a filmből készült vágatlan verzió is, és valószínű nekem azt sikerült beszereznem, a szinkron pedig nagy valószínűséggel a vágotthoz készült
A sebesség az jónak tűnik, a film elején összhangba hoztam a két hangsávon a zenét.
Audacity-ben még nem csináltam efféle melót, inkább csak kisebb vagdalódzásokat, ezért még valószínű jövök még segítséget kérni, ez ügyben -
darvinya
titán
Lehet elemzést készíteni, hogy az adott hanganyag mekkora frekvencia tartomány van és frekvenciák hány dB-esek?
Ez alapján javítani az adott hanganyagot.
Köszönöm
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Lehet benne digitális aláírást hozzá rakni mp3-hoz? pl: iTunes
-
BonFire
veterán
Igen, az Analysis fül alatt a Plot Spectrum a frekvencia analizátor. A kijelölt részt analizálja. Új rész kijelölése esetén a Replot gombot kell megnyomni.
MP3 mentéskor ki lehet tölteni a metaadatokat, de nem tudom, neked erre van-e szükséged?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
darvinya
titán
-
Ybron
senior tag
Hello!
Az miért van hogy próbálok exportálni AAC, belövöm a minőséget és mindig csak egy adott bitrátára konvertálja, esetemben 196 Kbps
-
Ybron
senior tag
Probléma megoldva, felraktam egy régebbi verziót Audacity v 1.3.14 a 2.0.6 helyett.
-
gyuri00
aktív tag
Valaki tudna segíteni egy telefonbeszélgetésnél a zajszűrésben nagyon fontos lenne
-
-
Zigu
újonc
Hellóka mindenkinek a segítségetek re lenne szükségem.
Adót egy VHS kazetta, aminek a hangsávját bedigitalizáltam, ám a kazetta anno meg ismerkedet egy mágnessel vélhetően. így durván három másodpercenkénti lecsökken a hang aztán vissza. Így az élvezhetősége nem a leg megfelelő... és el kezdtem egyen ként ott ahol kel fel erősíteni a hangsávot így két nap alatt haladtam tíz percet. Már a hajamat téptem így el kezdtem nézegetni, hogy van ere valami automatikus meg oldás, ami ere a hibára megoldást nyújthat, de nem nagyon találtam ép kézláb megoldásokat, így ha tudtok nekem ebbe segíteni azt meg köszönném.
-
darvinya
titán
Normalizálás esetleg.
Amúgy, ha mágnes érte volna, akkor kimaradt hangszakasz lenne.
Mivel mágnes töröl.
A szalag nyúlás okozhat ilyet, mert nem tud stabilan a fejen lenni.
De a fej lötyögésnek is ez az eredménye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest