- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigu
újonc
Hellóka mindenkinek a segítségetek re lenne szükségem.
Adót egy VHS kazetta, aminek a hangsávját bedigitalizáltam, ám a kazetta anno meg ismerkedet egy mágnessel vélhetően. így durván három másodpercenkénti lecsökken a hang aztán vissza. Így az élvezhetősége nem a leg megfelelő... és el kezdtem egyen ként ott ahol kel fel erősíteni a hangsávot így két nap alatt haladtam tíz percet. Már a hajamat téptem így el kezdtem nézegetni, hogy van ere valami automatikus meg oldás, ami ere a hibára megoldást nyújthat, de nem nagyon találtam ép kézláb megoldásokat, így ha tudtok nekem ebbe segíteni azt meg köszönném.
-
gyuri00
aktív tag
Valaki tudna segíteni egy telefonbeszélgetésnél a zajszűrésben nagyon fontos lenne
-
Ybron
senior tag
Probléma megoldva, felraktam egy régebbi verziót Audacity v 1.3.14 a 2.0.6 helyett.
-
Ybron
senior tag
Hello!
Az miért van hogy próbálok exportálni AAC, belövöm a minőséget és mindig csak egy adott bitrátára konvertálja, esetemben 196 Kbps
-
-
darvinya
titán
Lehet benne digitális aláírást hozzá rakni mp3-hoz? pl: iTunes
-
darvinya
titán
Lehet elemzést készíteni, hogy az adott hanganyag mekkora frekvencia tartomány van és frekvenciák hány dB-esek?
Ez alapján javítani az adott hanganyagot.
Köszönöm
-
weman
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Utána néztem a filmnek és darvinya-nak lett igaza, mivel a filmből készült vágatlan verzió is, és valószínű nekem azt sikerült beszereznem, a szinkron pedig nagy valószínűséggel a vágotthoz készült
A sebesség az jónak tűnik, a film elején összhangba hoztam a két hangsávon a zenét.
Audacity-ben még nem csináltam efféle melót, inkább csak kisebb vagdalódzásokat, ezért még valószínű jövök még segítséget kérni, ez ügyben -
BonFire
veterán
Audacityvel kicsomagolod az eredeti hangot. A VHS hangsávot alatta lévő sávba húzod, majd elkezded nyújtani. Ne a képkockákkal törődj, hanem az időtartammal! Készülj fel rá, hogy lehet, hogy sokszor kell próbálkoznod, mire sikerül eltalálnod a megfelelő hosszt, vagy vagdosnod kell. Kiszámolod, hogy a rövid sávnak hány másodpercnek kellene lennie. Majd ezt az értéket a Change Tempo alsó ablakába beírod. És meg fogja nyújtani olyan hosszúra, amilyenre kell.
Előbb ellenőrizd a zenén, hogy nem a sebességen kell-e először változtatni, mert ez a 20% nekem kissé gyanús. Ha a zenék több félhangnyi eltéréssel vannak egymástól, akkor először a Change Speeddel kell összhangba hozni, majd a Change Tempóval a végén finomítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Windows Insider Program
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Steam topic
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...