Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mszl

aktív tag

válasz atlagenber #6921 üzenetére

Szia!

Nekem mint írtam Gigabyte D525TUD lapom van, a gyári ventit és bordát lecseréltem, ezen most 2 db 4 cm venti forog a fejemtől kb 2 m-re van a gép és nem zavaró.
    A procira szerintem mindenféleképpen kell valami lassú venti, mert egy kis légáramlást kell hogy keltsen mert olyan könnyen azért egy zárt házból nem jut ki a meleg levegő főleg ha még fűt benne 2-3 nagyobb winyó, és itt azért mindenki kis házikóban gondolkozik összesűrítve a kábelek is nagyon akadályozzák a levegő mozgását.
    De az biztos, hogy én ezzel a lappal nagyon megvagyok elégedve. Ha csak file szerverben gondolkozol ami azért nem csak 2-3 órát megy esténként, hanem ki van használva akkor megéri ezt a fogyasztást bevállalni.
    Én azért keresném a Jetway N550 lapot mert a routerhez bővíthető a hálózati interfészek száma, és a speedstep nekem azért spórolna mert a fileszerver részét csak esténként használnám otthon, így nagyobb részben routerként funkcionálna és azt kisebb terhelésen is nevetve vinné még torrentet is az én 8-10 szálamat. (na ezt megfogalmaztam :):) )
    Ezért kérdeztem Laca-t hogy menyi fogyasztást mért, mert ha nem számottevő akkor az 60-70 rugó amibe kerülne, még eltolható nekem jövőre és addig kialakítom a D525 atomból, és egy Gigabit switch-ből. Így mire minden tiszta lesz a képben összeáll egy komplett igény és elvárás. Majd akkor ruházok be egy speedstep-es Atomra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés