Új hozzászólás Aktív témák

• duffbeer

őstag

válasz brugo #5985 üzenetére

Nem akarok Atom ellen beszélni, de ne az legyen az elsődleges, hogy atomos gép kell, hanem hogy mire használnád! Ha pl HD filmeket is néznél, akkor AMD Fusion-t ajánlom. (Ide tartoznak a youtube fullHD videók is!) Kb 25e-től beszerezhető.

Ha csak általános célra használod, akkor egy D525MW tökéletesen elegendő, igaz nincs rajta DVI, de ez Rajtad áll mérlegelni. Kb 16e-től megvásárolható.

Kis fogyasztáshoz kell egy nagyon jó táp, pl PicoPSU. Épp előtted a pico tápról beszélgettünk. Ha esedékes lesz, esetleg, csatlakozhatsz a rendeléshez.

A venti örökös téma... Én egy D945GSEJT-et használok NAS jelleggel. Az nagyon keveset fogyaszt, gyakorlatilag alig melegszik, de én szereltem fölé egy 80-as ventit,a BIOS nagyon alacsony fordulaton járatja. Nem tudom mennyi, nem is érdekel, mert közvetlen közelről sem hallok semmit. Az ÉN véleményem, hogy egy nagyon minimális fordulaton járatott venti is sokkal többet ér mint a semmi! Mindenképpen megéri szerelni a házba, ha a lap passzív. De majd kitapasztalod, ha már ott tartasz. Összerakod venti nélkül, ha melegszik, akkor bedobsz egyet...

Új hozzászólás Aktív témák