- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Nem akarok Atom ellen beszélni, de ne az legyen az elsődleges, hogy atomos gép kell, hanem hogy mire használnád! Ha pl HD filmeket is néznél, akkor AMD Fusion-t ajánlom. (Ide tartoznak a youtube fullHD videók is!) Kb 25e-től beszerezhető.
Ha csak általános célra használod, akkor egy D525MW tökéletesen elegendő, igaz nincs rajta DVI, de ez Rajtad áll mérlegelni. Kb 16e-től megvásárolható.
Kis fogyasztáshoz kell egy nagyon jó táp, pl PicoPSU. Épp előtted a pico tápról beszélgettünk. Ha esedékes lesz, esetleg, csatlakozhatsz a rendeléshez.
A venti örökös téma... Én egy D945GSEJT-et használok NAS jelleggel. Az nagyon keveset fogyaszt, gyakorlatilag alig melegszik, de én szereltem fölé egy 80-as ventit,a BIOS nagyon alacsony fordulaton járatja. Nem tudom mennyi, nem is érdekel, mert közvetlen közelről sem hallok semmit. Az ÉN véleményem, hogy egy nagyon minimális fordulaton járatott venti is sokkal többet ér mint a semmi! Mindenképpen megéri szerelni a házba, ha a lap passzív. De majd kitapasztalod, ha már ott tartasz. Összerakod venti nélkül, ha melegszik, akkor bedobsz egyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest