Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Nagyon jó kis lap, nekem is ilyen ketyeg most a gépemben, az MKV és FullHD videók kivételével mindennel megbirkózik, ezeket is lejátsza de egy kicsit érezhetően akad.
Amikor összeraktam dobtam rá Ubuntut, minden működött elsőre, nem volt probléma vele rövid távon, utána jött win7 ezzel ketyeg most, mindent ezen csinálok miközben a torrent állandóan megy. 10-15 torrentet engedek egyszerre így nem érezhető. Mindenre használható kis lap kivéve ahova grafikus teljesítmény kellene.
Ja és a srác nem fog engedni már belőle mert én is alkudoztam vele, mert elfért volna nálam még itt a többi sz*rom között. Most készülök beüzemelni egy kis ASROCK brazost, de csak azért hogy a HD videókkal se legyen baj.Nem jársz rosszul vele!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Brave
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest