- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
spidersoft
üzenetére
Érdekesek ezek az USB-s eszközök is...
Nemrég vettem a gsejt-hez egy UbiSync7 monitort..
10-ből 9x ha leállítom vagy újraindítanám a gépet (konzolból sudo-halt , sudo reboot, vagy grafikus felületen akár) a power led is elalszik, de a hdd és a ventilátor pörög tovább, illetve a hdd led is világít fél fényerőn...
Ha a kis monitor nincs rajta tökéletesen leáll-újraindul mindig.
A billentyűzet-egér...stb fagyást akkor csinálta, amikor még 512MB RAM volt benne és futott az asztalon a cairo-dock panel, meg egy firefox pl. és ha nem dolgoztam már vele akkor talán mintha a képernyőkímélő bekapcsolásának idejében, de megfagyott és csak a reset, vagy a power gomb hosszú nyomása segített.
Memtest jónak mutatta a RAM-ot és mivel a notimból való dual RAM volt, a párját is belepróbáltam, de ugyanezt csinálta. 2GB RAM-mal már nem csinálja...
Vannak érdekes dolgok...

Szerk:
mondjuk nálad a feszültség érték ha tényleg ennyire eltérne, el sem indulna a gép, úgyhogy tutira fals, viszont amikor a lemezen csak ennyike a szabad hely, az már fagyaszthat, amiatt csinálta nekem is régebben ugyanezt amikor a próbarendszer egy kisebb hdd-n volt és elfogyott a hely..
(bár nálad talán nem azon van a rendszer ugye??)
Új hozzászólás Aktív témák
- KábelszatNet-2002 Kft.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest