- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Mostanság fagyogat a gépem. Teljesen kimered, egérre, billentyűzetre nem reagál (kurzor áll, numlock nem műxik), onnantól kezdve a winyó még csak nem is kreppent egyet se, amíg a noti winyóról ment a rendszer, az le is parkolt (winyó bajra gyanakodtam, így ez volt a fő oka, hogy áttelepítettem a rendszert az új winyómra, de a hibát ez nem oldotta meg). A hiba bármikor előjöhet: böngészés közben, letöltéskor, vagy idle-ben éjszakára magárahagyott gépnél is.
Memtest futott jópár órát hiba nélkül.
Másik SATA portról, vadiúj kábellel ugyanez.
Felfrissítettem a hővezető pasztát, amivel nyertem (eszerint a mérő szerint) úgy 10°C-ot, de így is fagy.
Viszont most feltettem az Intel saját diagnosztikai progiját (elvileg ez a verzió való ehhez a chipsethez), és van egy fura feszültségérték... ami lehet mellémérés, lehet, hogy így jó, de az is lehet, hogy ez okozza a hibát:

Valakinek ötlet, vagy tapasztalat? Előre is köszönöm!

PS: mégegy elég érdekes dolog: ha memtest közben bedugok bármi USB-t, akkor 1-2 másodpercen belül jelent két darab hibát, bárhol álljék is. Viszont ha nem dugok be/húzok ki USB eszközt, akkor is ugyanúgy fagy a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest