- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Na, kipróbáltam egy ilyen Atomos deszkát 1 Gb rammal. Nem MSI volt, de szerintem mind1. BIOS rendben volt, boot nagyon gyors, win telepítést pedig ki lehetett bírni. Nagyon gyorsan betölti az XP-t. HD film pedig meg se kottyan neki. 720p-ben a 300 trailerét néztük (.mkv) 1080ban pedig valami Microsoft demo wmv-t. Teljesen folyamatos volt a kép. 720p alatt néztem prociterhelést : 50-55% 41fokos CPU. Északi híd még hidegebb. Terhelés nélkül is kb ilyen "meleg" volt +- 2 fok. A chipseten volt venti, de szerintem feleslegesen. Ja, bitráta 8000kbps

Nem tudtam ellenálni, összeszerelés, teszt alatt beleszerettem és megrendeltem egyet magamnak
Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.
Szerk.: Lejátszónak KMPlayert használtam, a monitor csak 1024× 768-at tudott.
9#. hsz-ben van kép a fent említett kütyüről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.