Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Na, kipróbáltam egy ilyen Atomos deszkát 1 Gb rammal. Nem MSI volt, de szerintem mind1. BIOS rendben volt, boot nagyon gyors, win telepítést pedig ki lehetett bírni. Nagyon gyorsan betölti az XP-t. HD film pedig meg se kottyan neki. 720p-ben a 300 trailerét néztük (.mkv) 1080ban pedig valami Microsoft demo wmv-t. Teljesen folyamatos volt a kép. 720p alatt néztem prociterhelést : 50-55% 41fokos CPU. Északi híd még hidegebb. Terhelés nélkül is kb ilyen "meleg" volt +- 2 fok. A chipseten volt venti, de szerintem feleslegesen. Ja, bitráta 8000kbps

Nem tudtam ellenálni, összeszerelés, teszt alatt beleszerettem és megrendeltem egyet magamnak
Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.
Szerk.: Lejátszónak KMPlayert használtam, a monitor csak 1024× 768-at tudott.
9#. hsz-ben van kép a fent említett kütyüről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán pár nap múlva megjön. Ha valaki kéri, akkor csinálok tesztet, azzal a progival, amivel szeretné.