Hirdetés
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #36197 üzenetére
Lelkiekben veled leszek!
NA voltam megnéztem a konditermet, holnap kezdek, beszéltem portás nénivel is, napi 2 óra edzéssel szerintem lehet majd valamit kezdeni. Cél a 80kg. De egy 75 se lenne rossz. Majd meglátjuk hogy haladok.
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #36204 üzenetére
Én is majd faján el tudom ütni a délutánokat, és még hasznos is. Sajna nyáron nagyon lesoványodtam, vissza kell szednem a tavaly téli kondit. Akkor elégedett voltam magammal.
-
westcoastog
veterán
no merre van mindenki?
-
törölt tag
válasz westcoastog #36207 üzenetére
Próbálgatok egy Ubuntut a VirtualBoxban, nagyon zsír.
-
törölt tag
válasz westcoastog #36209 üzenetére
Ha nekem egyszer a köv. évezredben lesz laptopom, arra Linuxot teszek. Ha nem játszanék a gépen (ami kb soha nem fog bekövetkezni. ), akkor csak Linux lenne.
-
-
törölt tag
válasz westcoastog #36211 üzenetére
Kitudja, lehet Linuxon Full HD, max beállítások, 8xAA 100+ fps. Sose lehet tudni.
-
- = Zk = -
félisten
nah, felkeltem.bár ne tettem volna....
kissé depis lettem, de ez van....majd elmúlik...
amúgy megvagyok, jólvagyok, ideértem/ünk... holnap elválik, mi lesz a harci felállás...
nagy ölelés (L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36201 üzenetére
Reklamkampanyba, es tesztelok keresesebe, illetve 4helyen mar varnak ra
-
- = Zk = -
félisten
valami halyzat errefelé?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #36215 üzenetére
Egy nagyon jo baratom kapott munkat itt a varosban, igy nem kell a fovarosba koltoznie.
Raadasul olyan helyen, ahol a gyakorlatat szerezte, egy hangulatos kis ir pub-ba szakacskent. Jo hely. Orom es boldogsag Megittunk egy sort ennek tiszteletere. -
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36217 üzenetére
Konkretan rengetegen ertenek a PHP nyelvhez, de sok a kontar.
Lattam mar olyan kodot is, amirol el se hiszem, hogy az alkotoja atlatja.
De ha azt megnezed, hogy egy webdesigner ceg 20-30k-t elker egy weboldalert, amihez egyszer irnak egy motort es azt fejlesztik, majd karbantartas sem 200forint, akkor van benne penz.
Sot, noveremeknel a fo programozo, egyszer irt egy programot, 2heti munkaval, millat zsebelt erte, majd havi 300k-ert karbantartja.
De az alkalmazas fejlesztesnek nagy jovoje van.
Egyre nagyobb. Mivel mar mindent egy root OS vezerel
De tenyleg. Assemblynek mar lassan csak a vezerhardware-ekben marad helyeDe amugy azt mondom, hogy csak akkor valaszd a programozast ha szereted a kihivasokat, fejlett a logikad, es jo a problema-megoldo keszseged.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #36219 üzenetére
Probléma megoldó képesség az van, már csak ki kéne próbálni magamat a dologban, igaz lövésem nincs az egészről. Rendszergazda meló se volna rossz, na de azt is hol.
Hogyan kezdhetném ezt az egészet? Ja és linuxon tolod ugye? Akkor lenne egy nyomós okom hogy föltegyem.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36220 üzenetére
Oszinten szolva megmondom neked, amig win a winner platform, addig winen erdemes programozni. Marmint szoftvert. Ugye exe vs bin...
Viszont PHP-t jobb szeretem Ubuntun, mert ott van kapasbol az apache, mysql, sok-fele ingyenes szerkeszto. Mondjuk miota gyors a netem, azota ftp-zek, nem hasznalok helyi szervert.
Linuxot csak azert szeretem, mert ezerszer praktikusabb mint win, viszont a megszokott alkalmazasok... -
WesTM
őstag
Adjon isten!!!
Itt már elkezdődött a szülinapi ivászat! Ez el is tart majd jó darabig! Hlnap délig alhatok, szóval had szóljon!
-
törölt tag
válasz pckownz #36222 üzenetére
Ha meg pl. sulin C#-ban programoznak, akkor meg szinte rá van kényszerítve a Winre. Linuxra ott a mono, de az nem mindig 100%-os... néha egy alap forrást nem tud lefordítani, pedig nem a kód a hibás. Így marad a Visual Studio...
Amióta láttam haverom Linuxos szerverét, azóta nagyon érdekel a Linux, ha egyszer lesz laposom, akkor arra Linux kerül. Mondjuk ő írt egy IRC botot, C#-ban, monoval futtatja Linux szerveren, IRC-ből tudja vezérelni, elég komoly.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #36225 üzenetére
C# egy prog nyelv. .NET-en alapul, annak erőforrásait, parancsait használja, stb. mivel a .NET erősen Windowsos platform, ezért Windows kell hozzá. De vannak Linuxra is olyan IDE-k (IDE - fejlesztőkörnyezet, pl Visual Studio), amelyek Linuxon is elérhetővé teszik a .NET-et (pl MonoDevelop, ami 3.0-ig ismeri a .NET-et, de Winen már 3.5 SP1 és 4.0 van, de nincs sok jelentősége, mert még a sulikban nem tanítják olyan szinten, hogy korlátozzon a 3.0...), így Linux alatt is lehet C#-ban programozni. Java, PHP, C++, stb. eddig is megoldott volt Linuxon, nem függenek a Windowstól.
Az IRC botot ő tudná elmagyarázni mire is jó, mit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36229 üzenetére
Programozas elmeletet szivesen tanitok olyannak, aki vevo ra.
Egy ismerosemet akartam PHP alapokra tanitani, de abszolut hulye volt hozza. -
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36231 üzenetére
Van tobb mint 2giganyi PDF-em is hozza...
-
WesTM
őstag
de berúgtqm hány ccsaj lezs ez este :? :szeretm kmindenkit!!!!
-
törölt tag
-
westcoastog
veterán
szerezzé nekemis vagy kettőt tesó, énis beakarok már rúgni.
(#36235) EarL 007
nálunk még fakt sincs, van elég óra a héten, de alszok mindegyiken, kiborulok az agyonbonyolított kurva office-s feladatokon, mintha olyan kurva nagy dolog lenne az offisz hogy orrba szájba kell nyomni basszus, elegem van belőle.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #36236 üzenetére
Na igen, ez van elbaszva a mai magyar középiskolai informatika oktatásban, hogy sok helyen csak ilyen alap office dolgok, meg esetleg fájlműveletek és ennyi. Legalább valami picike programozás Pascalban, Delphiben, nem sok, csak hogy valami fogalmuk legyen róla. Fájlrendszeri jogosultság kezelés, hálózati jogosultság kezelés, vagy felhasználó kezelés, jogok kiosztása, stb. egyáltalán nincs, pedig kéne. Fősulin ezért vannak ilyen bevezetés az informatikába jellegű tárgyak, ahol office mellett ezek is kellenének...
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #36237 üzenetére
Na igen, ez a baj hogy kb hülyére néz mindenkit az oktatás, persze jó, honnan tudhatnák hogy ki mennyire ért az informatikához önszántából, vagy csak én látom így hogy az iskolákban úgy tanítják a számítógépet mint valami misztikus dolgot amihez a fiatalok nem értenek?
-
törölt tag
válasz westcoastog #36238 üzenetére
Youtube, Facebook, iwiw, myvip, msn, esetleg CS vagy WoW, ki is merült a tudomány. Én az infóórákon nem sok mindent csináltam, mert nem sok újat mondtak...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #36239 üzenetére
Jó, az egy dolog hogy tavaly 2-es voltam infóból, na de mind azért, mert egész évben, az érdektelen, agyonbonyolított excellel és társaival szarakodtunk, komolyan olyan feladatokat hozott a tanár hogy csak néztem... Komolytalan az informatika oktatás...
Na jóéjszakát
-
- = Zk = -
félisten
nah, ennyit mára
itt mizujs?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz #19617792 #36237 üzenetére
Ezzel nem ertek egyet.
Erre ott a muszaki informatika, es meg oda is elmegy boldog-boldogtalan aki azt se tudja, hogy a pascal nem a szomszed macskaja...Sima infon tanitsanak csak irodai felhasznalast, es a programozas maradjon meg muszaki infon.
Mert akinek kellenek a halozatokat, jogosultsagok satobbi, az elmegy muszaki infora, majd technikum vagy tovabb tanul. Erettsegizett rendszergazdakat azert ne akarjunk mar nevelniWestC, az Excel algoritmusai a programozasra epulnek...
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #36243 üzenetére
Pedig a programozas se all masbol...
-
Xine
csendes tag
üdv
olyan problémám lenne hogy egy asus m51kr laposom van ati hd 3470 es videókarival
de minden játéknál ha 1280*1024 szeres felbontásnál kisebb felbontásra állítom a játékot akkor nem teljes képernyőn jelenik meg a játék hanem a monitor oldalai az alja és a teteje fekete, és középen kis méretben jelenik meg a képernyőn. De ez szinte minden játéknál így van
ugyanez van az alap drivernél is és a legújabbnál is hiába raktam fel a legújabb drivert az sem használ
ja és win7 van fent de nem hiszem hogy azzal lenne gondjaHa valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
-
WesTM
őstag
Atyaúristen...
Jó reggelt!
Sikeresen megünnepeltük 19-é válásomat. Semmire nem emlékeztem, most reggel meg itt van a szobába egy mikrosütő, egy bőrkabát amiben több kulcs mellett egy peugeot slusszkulcs is van... DE ezek hogy kerültek ide? hát a nap kérdése.
-
- = Zk = -
félisten
boldog 19-et
jól kezdődik, látom" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #36249 üzenetére
francia kocsival?...vétek
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs