Hirdetés
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #35449 üzenetére
Megbeszéljük!!!
Varoz: Nem kell beszállni pénzel semmit, mindenki hoz 1 üveg akármit. Helyszínt kell még találnom, természetesen a fuvarozást a fórumtagoknak vállalom, akárhol leszünk.
A probléma az hogy én is 200km-re leszek holnaptól megint, és mindenki szerte szét van az országban. DE megoldjuk!
Természetesen a héten folyamatosan tájékoztatok majd mindenkit! -
westcoastog
veterán
Látom buli készülődik.
Nokia, hozass 2 piros monstert mert nekem is kellene egy.
Itthon miért nem kapható még, föl sem fogom.[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
Ahoy srááácok!
utóbbi időben kicsit eltüntem de lesz mesélni valóm...jesszusom
erősen durva votla t egnapi esti házibulinkAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
Bakker sracok.
Keszen volt a tegnap este
Kapasbol lementunk koncertre, nekialltunk inni, ahol osszefutottam faterral es soroztunk egy jot
Utana atmentunk haverokkal kocsmaba, es fel3kor indultunk meg haza egy csajszival... 2ora alatt sikerult 35metert megtenni, 6elott mar itthon is voltam
Nagyon zsir ejszaka volt, rohadtul jol ereztem magam -
Varoz
addikt
Értem. Na hát megoldjuk. Én jászberényig megoldom, vonattal, sőt el is sétálok bárhová nem gond, csak térkép kell. De lehet, hogy felnyomok egy IGO-t a HTC-re és cím alapján oda navigálom magam.
Tomee
Kintről mennyi egy monster? Mert a zöld-sárga-kék kombó már megvolt.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
nokia:
egyelőre nem voltam boltban. nem hiszem, hogy megtudom venni az italt. holnap ha tudok, elkolbászolok valamerre. de nem tudom.
éttermet takaritunk, lakást stb. aztán pihi, mert másnap indulás van.
nem igérem 100%ra, sry.péterem.
azért nem örülök a 25.-ének, mert 27.-én már repülök. ergo
25.-én kiütöm magam, ki kéne még józanodni ....
de nyitott vagyok mindenre. ha hazaérek okosabb leszek én is. (L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #35457 üzenetére
Most nagyon ráálltam.
Nálunk kereken 300 az 500ml.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
adok zsét, hozol nokiának?
majd aztmondjuk én hoztam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
Nokia, ezt nézd mit találtam.
Itt van Assault és Khaos Meg M-80.
linklinklinklink[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #35461 üzenetére
de pirosat ő se tud szerezni..magyarországról lehetetlen, angliában lehet kapni legközelebb
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #35461 üzenetére
Hát még ha tudnék, hoznék is.
No-kia
Á, nállam ez a ráállás max heti 1-et jelent.Az, hogy van, hogy amit linkelt westc azon a sárga a khaos, míg nálunk ripper van ráírva?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #35462 üzenetére
wow, nah innem majd lesz egy rendelésem úgyérzem
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #35471 üzenetére
rendelem, de hátha jnnek még emberek, és akkor apostát elosztjuk itt magunk között, ha rendelek akkor nem 1-et akarok, hhoz meg pénz kell, és most szélvédőmatricára gyűjtök + téligumira
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #35470 üzenetére
Már csak az érdekes, hogy a linkelt oldalon 800, míg én itt helyben megveszem 300-ért.
Meg gondolom arra még rámegy a kiszállítás.Szélvédő matrica minek? Gondolot, hogy attól gyorsabb lesz?
westc
Hát de az is drága amelyiket megkapom a sarki boltban.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #35475 üzenetére
Aztán mi lesz rajta?
westc
Szerintem meg nem, de ez van.más:
Az éjszaka volt egy kis eső, olyan 70mm. A faluban mindenütt áll a víz illetve ahol nem is áll, de a csatorna az tele van. Mi itt kint a tanyán ebből semmit se vettünk észre. Úgy látszik jó helyen vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #35478 üzenetére
Ez létező oldal lenne? Mert nem ad be semmit.
Vagy külön jelent valamit?
Én biztos valamit rovást tennék rá.Na most meg már megy, lehet, hogy először elbasztam valamit.
Amúgy ha már fordnál tartunk akkor nekem az eorópaiak közül a Capri tetszik. Bár nem hiszem, hogy vennék, csak tetszik. Meg akkor inkább egy Manta.
Hé, most jut eszembe, hogy bratyómnak vna egy hátsókerekes fordja. Egy Orion, 1.8-as benzines.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
I'm Jocc
tag
válasz No-kia #35480 üzenetére
Erre a matricára gondolsz? Elég laza Amúgy én 800 pénzt biztos nem adnék egy Monsterért... Akár milyen is lehet Színezd át alkoholos filccel a sima monstert Amúgy ha belegondolsz, több mint 2 liter benzint kapsz 800 ft-ért... én inkább beletankolok ennyit a kocsiba, mint energia italt veszek
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
No-kia
addikt
Közben megvan hog ymilyennek képzelem el a kocsimat véglegesen:
kell a ráknak alufelni, ha ez ilyen jól néz ki, szárny, 4 ezer forint, lökösök 6-6, + a fényezés ha kell...meg a kerekek gumikkal és über királyul nézki XD legalább is nekem, eezenkívül meg csak erős fékek kellenek mégtöbb javítani valót nem találoka kocsin egyelőre
-
Varoz
addikt
westc
Bakker, nem volt netem, de látom már nem játszol.Nekem ez a kocsi így ahogy van kéne. Ha lenne zsém még meg is venném. Mondjuk ha összejön a meló jövöre is, suli után. Maradok is ott szerintem, akkor lehet veszek egyet. Bár ez még a jövő zenéje.
Igaz, hogy eddig Corolla-Civic vonalat néztem, de most ez a Prelude meg fogott.
Gondolkoztam a tovább tanuláson is, de lehet hanyagolom vagy legalábbis 1 év szünetet biztos hagyok.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #35491 üzenetére
Nekem a netem mondta azt, hogy lelép.
Mondjuk nem is mondta, csak eltünt, mint szürke szamár a ködben.No-kia
Szerintem meg marha jól néz ki.
De itt egy szolidabb.
Nem rossz az se,de a felnit biztos lecserélném.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
uhh ízlések és pofonok, de szegényt jól elbarmolták
ez viszont perfect külsőre...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #35494 üzenetére
Tudom, Levinek. Láttam is képet róla (legalábbis rémlik, hogy láttam). Nem rossz az övé sem.
Ha jól tudom itt ez a neve: Ice!?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #35496 üzenetére
Milyen színű? Nekem szürke rémlik. Mert ha nem akkor csak rosszul emlékszek.
Á megvan csak szürke. Tudtam én.[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Jaja Ez még a fényezés előtt volt, de ugyan ilyen a színe, csak fekete a teteje.
A képen látsz egy kéket, most nézem használtautón, eladóvá vált Pár hete láttam Zegen a kéket, szépen duruzsolPck: Hondát fostalicskának nevezni, kicsit erős Világ legjobb autói
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
Varoz
addikt
válasz I'm Jocc #35499 üzenetére
Világ legjobb autói
Erre csak annyit tudok mondani illetve tesóm mondta: Csak egy autó van aminél szarból is lehet várat építeni: Honda.
Ja és ezt akkor tapasztalta meg amikor ausztriában volt autószerelő.Szép.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest