Hirdetés
Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #36751 üzenetére
Nekem inkább a Mopar részleg: Dodge Charger 1969
Kicsit később jött ki ugyan, de nekem ez a leg.
Na igen, ezek még szintiszta vasak voltak, semmi feltöltés, csak a nyers erő.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
hy all
végre hétfő. ez a nap is eljött. bárcsak minden napom ilyen lenne. deh áhh..
leszámitva a mai szórólapozást anyja **csáját ...péterem
köszönöm, a tesztet. is vártam nagyon a további teszteket. köszöünöm :earl:
kell a CF shut up xDDmizu all?
jah varoz, szép lányok kiakasztó...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #36754 üzenetére
Tiszteletem!
Meghiszem azt.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
he he ....
nőt kell szereznem... minél hamarabb.
eme képnek köszönhetően szinte azonnal
ott mizujs?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #36756 üzenetére
Szintén.
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
vagyok....
mizu?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
asszem beleugrom az 5770 CF-be....
tuning nélkül is elegendő a CF teljesitménye. 3870 X2 óta sokat javult a CF (és a támogatása) az az érzésem.
remélem összejön, mire hazamegyek...hmm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
jah, és péterem.
majd rakok ramsüniket a csupasz ramokra. ...
(L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #36760 üzenetére
Nemcsak az érzés, hanem tény, hogy nagyon sokat javult a CFX támogatás driver és játék szinten. 5770 CFX nem is volna rossz árban, mert egy 5770 már van "ingyen", "csak" egy második kell.
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
Ahoy pípöl
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #36754 üzenetére
Adjon isten!
Drága Zk barátom! (L)(L)(L)
Ma kiakasztottam a többieket. idézem: "kva jó dolga van pesten a postásnak, nem tűnt fel, hogy minden szőke picsa ugyan úgy néz ki?"
25 percig röhögtek, nem értem mondjuk mi ütött ekkorát...
Holnap csak 2 órám lesz, lehet utána megyek meglátogatom a rokonokat. Kis vonatozás-buszozás, és ott is vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
jujj bammeg (L)(L)(L)
ez de igaz...mind egyforma.. pff
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Szép jó napot!
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #36766 üzenetére
(L)
Az élet csodaszép. ZH-t írtunk meglepiből ma 11.óra angolon. Nem volt őszinte a mosolyom... És mi a poén? 1 alkalommal voltam eddig, mégis egyedül nekem lett 5 ös a cucc. (megsúgta a tanár hogy jól tolom)
meglepődtem! Lekopogom eddig jól állok!
más: baj hogy szerelmes akarok lenni, de még véletlen se látok olyat, aki felkeltené a dolgot? nem kéne akarni...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Bajnak baj(nem az érzés, hanem, hogy nincs kivel), de nem vagy egyedül sajnos.
nem kéne akarni...
Az biztos, hogy úgy jó ha magától jön. Csak ugye valóban az a jó kérdés, hogy ugyan kivel ill. kibe.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
küldöm a második 5770-et, kitartás
(L)(L)(L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Hát igen, már ideje lenne. F több mint 1 éve volt. Az elmúlt ~másfél hónapban 6! csajjal volt valami. Ez már koránt sem buli. Semmi nincs benne. Se kihívás, se szépség, se semmi.
Azt már szinte tutira látom, csak berényből jöhet az a valaki. Itt sajnos egyszerűek, és klasszikus műveltséget nézve is buták a lányok. Felénk legalább a nagy részük tud beszélni... Persze vannak itt is kivételek, de itt 19évesen el vannak jegyezve halomra. És ezt el is várják. Más világ.
Otthon azért van 1-2 olyan lány, akivel tudnék mit "kezdeni", de msn beszélgetős korszakról teljesen leszoktam. Nagyon keveset vagyok otthon.
Arra viszont kezdek rádöbbenni, hogy keveset vagyok otthon, alig találkozok földijeimmel, de elég sok lány vár haza, meg hogy talizzunk. De már nem 1 éjszakára keresek...
Jocc:
Majd fognak hidd, ebben a korban még mással vannak elfoglalva. Ugye most vagy 17 éves. A lányok nagy része meg az idősebbekre bukik. 17 éves koromban nekem is minden nőért küzdeni kellet. Most a 16-17 évesek dögivel jönnek. Nem vicc. NEM SZABAD FELADNI!westcoastog: nem bizony
Zk: Ajjaj lesz nemulass!
20.-án kolis lanparty. Le kell majd egyeztetni miket fogunk játszani, mert ha túl újak a game-ek, akkor nem tudok menni...
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #36774 üzenetére
Ennyi!
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #36772 üzenetére
De jó dolga vagyon kendnek.
Más: Nekem az egyetem nem szól másról, mint szívásról, végtelenül. Se buli, se iszogatás haverokkal, semmi. Idén sem túl biztatóak a kilátások. Programozás az szerintem menni fog, a többi meg jó kérdés. Tanulok, gyakorlok, de hogy mekkora sikerrel... Kezdek idegroncs lenni. Pedig meg kellene csinálni az egyetemet, mert enélkül még annyira semmit sem érek.
[ Szerkesztve ]
-
I'm Jocc
tag
Oké oké, de kihívás nélkül mennyivel egyszerűbb lenne
Pl.: Odaméssz csajhoz:Srác:-Szia! Nem tudnád megmondani mennyi idő?
Csaj:-Hozzátok megyünk, vagy hozzánk?Na viccet félretéve, inkább valami komoly kapcsolat kéne... az valahogy nekem jobban tetszene.
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
- = Zk = -
félisten
rohadt élet
csak egy nap szabi....remek...qrvák vére...
-
I'm Jocc
tag
-
westcoastog
veterán
nah gta4 végre kipörgetve, fantasztikus game(L) most töltődik a dead space, kíváncsi vagyok.
-
törölt tag
Agyam ledobta az ékszíjat: Schimán - Nicole Kidman disznót vág
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz I'm Jocc #36786 üzenetére
látom új ökörség ütötte fel a fejét
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #36787 üzenetére
Schönherz Qpa rulz, alkotnak az egyetemek akkor. Schimán - Mátrix 2008, azért ehhez elég komoly technika és szoftver kellett, hogy így kapcsolódjanak a lámpák.
-
I'm Jocc
tag
válasz - = Zk = - #36787 üzenetére
Ígyvan
Earl: Ja, pont ezt néztem énis most Durva... csak kamilláztam...
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
nixx-21
őstag
Azoknak akik még nem hallodták volna[link]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #36788 üzenetére
egek....
remélem ide nem hóditérdeklődtem 5770 topikban...
jelen állás szerint az 5770 CF 50-140%-os sebességnövekedést ér el bizonyos játékokban.
nah az már nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
-
Varoz
addikt
-
- = Zk = -
félisten
new like music
kár, az Apple klippért" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
papa legfőképpen a te véleményed érdekel a saját zenénkkel kapcsolatban
westC: lesz még...
egyenlőre még a hétvégéig zenéket gyűjtünk, kisebb munkákat befejezünk.
aztán szombaton 3-8-ig DJ próba/edzés és vasárnap 12-3-ig lesz,
szóval akkor várhatóak új remixek , kisebb set-ek esetleg teljesen egyedi P.I.M.P.sCrew által összerakott/készített zenék
melyek folyamatosan kerülnek majd fel SoundCloud-ra (ezzel egyetemben facebookra is)
és ha van rá igény, ide is linkelgetem majd[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz nixx-21 #36797 üzenetére
Jó napot!!
Na mára végeztem a suliban!
Nixx papi: Alapvetően tetszenek a számot, bár nem ez a fő műfajom, de el tudom képzelni, amint egy buliban erre őrüljek meg! Jól toljátok, észrevehető a fejlődés, csak így tovább! Fogtok még Berényben bulin zenélni nálunk!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
reggelt...
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #36793 üzenetére
50%-ról tudjuk, hogy többnyire NV pénzelt játék és/vagy nem jól optimalizált. A 140% meg hajmeresztő. Szerintem a 140% ott érhető tetten (bár szvsz kevés helyen, mert eléggé kiugró), ahol "kevés" az egy 5870 (mivelhogy 5770 CFX-et 5870-nel mérnek össze) háromszög előállítási sebessége. Mert ez egy db 5770-nél (alapórajelen, mert tuningnál nem tudjuk pontosan mi mennyit változik, illetve ez mennyi profitot hoz) 850Mtri/s (millió háromszög / másodperc), egy db 5870-nél is ennyi, kettő 5770-nél ez 2x850Mtri/s, azaz kereken dupla. Minden más paraméterben egyezik a két összeállítás, szóval ez a 140% szvsz csak ott érhető el, ahol kiemelten fontos a háromszög előállítási sebesség, de ott is inkább "csak" 100% plusznak kellene lennie (számok alapján), szóval valahol még van a rendszerben 40% plusz (VGASpeed cikkben említi is hol lehet még dugiban erő). Szerintem átlagosan egy 70-90% többlet érhető el (VGASpeedben 55-60%-ot írnak, de ott régiek a driverek, meg a játékokból sincs túl sok új). Az 50% ritka eset, ahogy a 140% is. A 2x x8 PCI-E meg nem sokat számít, szóval ez nem lesz gond.
VGASpeed elemzés, lényegre rávilágít, de mivel régi driverekkel készült a teszt, azóta a CFX javult... Meg ár/értékben tényleg a 5770 CFX a nyerő, mert egy 5770 már van mondhatni "ingyen", "csak" kell egy másik, és egy 5770 árából van egy 5770 CFX-szed.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest