Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Szerintem is korai az okt., de azért a G300/Fermi vagy mi a csuda még nagyon homályos, hogy mit tud, így nemárt ha készen van egy igazi übercsúcskártya, feltévve, hogy tényleg lesz szept. végén Nv bemutató (bár nem tudom mire számítanak, hogy majd néhány ppt slidedal meggyőzik a fanokat, hogy várjanak még fél évet mire megvehetik a kártyát mert milyenhűdejóleszmajd...)
Én arra vagyok most nagyon kíváncsi, hogy az 5850 -160 SP-je és az alacsonyabb órajel mennyire veti vissza. Ha jól emlékszem volt róla szó, hogy csak 1 hattűs tpcsatija lesz, hogy ne lehessen könnyen felhúzni a 70-es szintjére. De ha önmagában az is hozza kb. a 4807X2 szintjét azért 300 USDért az elég szép lesz és ott még fogyasztási gondok sem lesznek.
Octa-GPU támogatásról beszélnek már; 5870X2 CF valaki??
Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BONTATLAN GIGABYTE WINDFORCE 5070 TI 16G
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest