Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz pempellini #12097 üzenetére
Ezt gyári hűtővel produkáltad?
-
gabensrac
csendes tag
THX! A 840/1251 Mhz en van most. A ramot a rivatuner ddr2 be irja? akkor ez most 2500 ram orajel?
-
gabensrac
csendes tag
válasz Motion_Blur #12104 üzenetére
THX! Ez sima ügy volt! Bár 82 C os 60 % venti mellett!
-
gabensrac
csendes tag
válasz Csiborbogár #12105 üzenetére
Igen! Be kell állitani hogy a windows bootoláskor induljon és elmenti ha beállitotad! Save
-
P00By
nagyúr
-
7600GT
senior tag
Az odáig okés, hogy tartja a GTX-et, de nem kéne inkább megelőznie?? Hiszen a geforce-ok felépítése tudtommal egy ténylegesen dx10es játék futtatásakor nagyon csúnyán elbukik.
Nah ez most így kicsit hülyeség, hiszen még nincsen tényleges dx10-es játék, de a CoJ valamennyire azért az. Tehát akkor az igazi kérdés: ha most vennék egy 8800GT-t akkor nem lenne az, hogy amikor megjelennek a valódi dx10es játékok, akkor az ATI-k mögött kullog?Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.
-
Dr.Én
veterán
Hali
Gigabyte HD3850 512MB karin milyen ramok vannak, mert egy csomó képen 1,4ns-at látok, ez lehetséges?Ezen idegeskedek egy picit, mert hétfön jön meg az ilyen karim, nem nagyon örünék neki ha ilyen lenne rajt
Ha valakinek van ilyen karija akkor mondjon valami kis infot.WOT: kissio
-
törölt tag
A riva tunerben a beállításokat, hogyan lehet kiexportálni, hogy legközelebb pl ha anyukám accountja alá is bekell állítani, hogy amig ő internetezik se legyen melege a gpunak, akkor egyszerűen csak belegyen importálva a beállítás?
-
törölt tag
Mennyi a GPU maximálisan megengedett hőmérséklete? Akik riva tuner nélkül használták sima hűtőssel mennyire ment fel, hány Celsiusfokra?
-
whited
addikt
Hello
Szerdátol én is belépek a 3850 tulajok klubbjába csak nem tom emik legyen.
A zalman hüttős gigabyte vagy egy asus term. 512mbos mind2.
Help árban ugyanannyiHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenki egy olyan "problémám" lenne, hogy a lenti vga-mat akár 830, akár 840-re állítom gpu-t tekintve, a controll centerben mindent jónak talál aztán indítok egy játékot, és kb. fél perc múlva kiirja, hgy a vpu recover hibát észlelt és kilép a játékból(viszont addig semmilyen hibát nem veszek észre a játékban)!
Szerintetek kikapcsoljam a vpu recovert, vagy csak a vga-m nem bírja?(amit kétlek)
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
sosperecek18
őstag
Néztem egy tesztet 805/2600-on(sajna a gpu nem tud többet stabilan)
Main Test Results3DMark Score 10617 3DMarks
SM 2.0 Score 4651 Marks
SM 3.0 Score 5137 Marks
CPU Score 2427 Marks
Detailed Test Results
Graphics Tests
1 - Return to Proxycon 37.202 FPS2 - Firefly Forest 40.318 FPS
CPU Tests
CPU1 - Red Valley 0.767 FPSCPU2 - Red Valley 1.229 FPS
HDR Tests
1 - Canyon Flight (SM 3.0) 48.78 FPS2 - Deep Freeze (SM 3.0) 53.968 FPS
-
Darkipapa
csendes tag
Hi ! Nemrég vettem Sapphire 3850-est és szomorúan tapasztaltam hogy bármelyik HD felbontású film amit elindítottam a gépemen (több tucatról van szó) megáll és befagy esetenként 1 perces szünet után megint elindul az aktuális jelenethez ugorva azután megint csak a hang megy a kép meg kockákba tömörülve áll. Ha bárkinek van ötlete mi lehet a vga baja megköszönném ha leírná ezeket a drivereket próbáltam ki eddig:7.11 ,7.12, omega7.12. Az alaplaphoz nem raktam fel semmit (hangon és neten kívül) mert xp alatt a system driver kifagyott az okára még nem jöttem rá lehet ez a baja a gépnek.
Msi K9A2 Platinum Amd Phenom 9500 2 Giga ram Shappire HD 3850
-
Kelvin
őstag
válasz sosperecek18 #12123 üzenetére
Még tolhatod...nyugottan mehet 900/2600 fölé is.A procink ahogy látom hasonló pontot kapott.De az sm2 az 5000 felett Sm3 meg 5700 felett.Még erősebb proci és még több pont(Sm2 és Sm3 -ra is)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
zsocy
őstag
válasz Darkipapa #12124 üzenetére
Nekem lenne ötletem : Codechiba.
Próbáld meg újratelepíteni a video kodeket, lehetőleg az FFDShow-t. Minden másikat meg szedj le, codec packek is mehetnek ha vannak.
FFDShow elvisz minden formátumot, és a minősége is jó.Avivo Codec ami még mehet esetleg az Ati oldaláról szedheted.
-
foxehole
csendes tag
Sziasztok!
Én is rövidesen 3850-es klubtag szeretnék lenni De nem tudok dönteni Jelenleg elég halk jól szellőző házban van a konfigom (CoolerMaster elite ház 12cm hátsó+12cm Zalman elülső ventivel, Zalman CNSP 9500am2 prochűtő, fsb 400w táp) és eddig egy 8500gt passzív vgat nyúztam (tudom nem egy jó választás volt, de akkor ennyire tellett...) Nem szeretnék vm túlmelegedő +zajongó kártyát kifogni ezért a nem ref hűtéses példányok között keresgélnék inkább.
A lehetőségek: Gigabyte hd3850 GV-RX385512H (ha jól láttam Zalman hűtős!)
HIS hd3850 iceQturbo3 512ddr3
Powercolor hd3850 PCS 512ddr3 (ez vm hőcsöves csoda)
Szóval akinek van már tapasztalata vm egyedi hűtési megoldással ossza meg velem, milyen hangosnak találja (szubjektiven) mennyire melegszik stb. Tuninggal egyenlőre nem szándékozom foglalkozni. Előre is thx! -
Hoffer
őstag
Hali!
Melyik jobb választás??
Az ASUS 3850 256MB ram vagy az 512MB-os??
Megéri pár ezret költeni az 512-esre??? -
KiriK
tag
válasz Hoffer #12129 üzenetére
Nagy felbontásnál mindenképp (1280x1024 felett). És hát az újabb játékok is jobban szeretik majd. Amúgy már volt róla szó egy párszor, érdemes visszaolvasgatni
P5K, C2D E6750@3200MHz, GEIL Value 4x2GB, HIS HD3850 IceQ 512MB, 3*WD500GB, WD640GB, WD1.5TB, Genius SW-5.1 5000, Dell2007WFP, SONY40W5500
-
KiriK
tag
válasz Hoffer #12132 üzenetére
Szerintem jól hangzik. Én 52ért vettem a HIS karim, még ünnepek előtt. Ha gyárilag húzott, akkor mindenképp. Ha nem ref hűtős, tuti.
P5K, C2D E6750@3200MHz, GEIL Value 4x2GB, HIS HD3850 IceQ 512MB, 3*WD500GB, WD640GB, WD1.5TB, Genius SW-5.1 5000, Dell2007WFP, SONY40W5500
-
whited
addikt
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
sosperecek18
őstag
válasz Kelvin #12125 üzenetére
Sajnos nem megy többet, mert megakasztja a képet, hogy ha tovább húzom...elég "rongy" gpu-t kapott húzhatóság szempontjából, bár ameddig nem akad meg, nem vettem észre játékokban 840/1300-on max 3-4fps különbséget, uh, nem hiszem hogy húzni fogom...
[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
-
lsc
nagyúr
válasz whited #12146 üzenetére
Ezt a sapphire hűtés gondot el kellene felejteni , a 3850 256-ok hűtőjén szinte csak a matrica más , 512-ben pedig egyedi hűtése van elég soknak . Amennyiben szabályozod a hűtést rivatunarrel /remélem nemsokára ATT-vel / , akkor egyáltalán nem melegednek .
Az enyém most 38 fokos , játék alatt 60 %-on nem éri el a 70 fokot .
Amennyiben nem szabályozod a ventillátort , mindegyik melegszik , mivel csak 25 %-on megy a ventilátor .Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest