Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
Emlékeim szerint ez nem egy megbízható tesztoldal... (nem azért mondom mert így vagy úgy szerepeltek a kártyák, nem is nagyon nézegettem ezt a tesztet)
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
addikt
-
mrsLipton
csendes tag
Szia!
Ezt olvasd végig, nekem szuperál a 3850-el....
[fan vezérlés] -
Alpachino
veterán
Igen olvastam, de szerintem nem sokan vannak e fórumban akik nem olvasták volna.
Azért mert ők kifoktak egy antituning tesztpéldányt,( 700MHz GPU ) még koránt sem biztos, hogy a 3850-nek általánosságban max.730MHz a végük."Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
katt777
félisten
Annyiért nem mondom meg, mit tegyenek a 199USD-s kártyájukkal.
Mellesleg valakit nemrég éppen így szívattak meg. Volt raktáron (na persze), utalta a pénzt, aztán meg már nem is volt, várjon, ha kell neki, a pénz meg kamatozik nekik. FVF kellett, hogy szerezzenek végül egyet.
Árgép-ről megkerestem pár céget, és hoznak 55-60 körül 8800GT-t, ha kell, de idénre már nem ígérték biztosra. Árváltozást nem említettek, de mondjuk ha megrendeled ennyiért (és visszaigazolják az árat is), létrejön a szerződés, és kötelesek ennyiért adni, bármennyi lesz is az ára (meg te is megvenni, ha esetleg lejjebb menne már). Ha kekeckednek, FVF. A közbülső lépéseket én már energiámat kímélendő kihagyom, mert fárasztó pénzéhes kis köcsögöknek megmagyarázni, hogy attól, hogy ők magukat képzelik a legokosabbanak a világon, még léteznek náluk intelligensebb létformák.
Nálunk a 8800GT 75 k-ért nem hozzák, a 3870-et meg 70k-ért. Ők is kiny...hatják.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Alpachino
veterán
A tuning, mint tudjuk szerencs kérdése, de az biztos, hogy a PH-s tesztben szereplő 700MHz-es GPU-t a 3850-ek nagy töbsége túlszárnyalja.
"meddig lehet max húzni?" még le nem fagy. Nálam a DMark-ok 760-on is lefutnak, viszont Crysis-ben már 5-10perc után kifagy. Ezért 750 MHz-en használom, hiba nélkül.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Produkció
senior tag
az a 3870volt, és 1-2 játékban valóban elverte....az 50es az új gts-t verte el szinte minden játékban, a gt-t meg MINDÍG ilyen 30%al legalább....ezért nevetséges ez a ph-s teszt....hagyták volna ki belőle a cf-t akkor max azon röhögünk hogy hány éves driverrel tesztelnek...de így a cf viszi a pálmát
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
honda23
aktív tag
rivatunerrel
crysis max 75 fok
need for speed pro street max 66 fok
medal of honor airbone max 65fok
stalker max 65 fok
jericho max 65 fok
venti 60%-ra állítva. nekem tökéletesen megfelel. nem melegszik a gpu
csak crysisnél egy kicsit, de az érthetőnincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
rollins
őstag
Atitool nekem többet nem kell, nálam sokszor lefagyasztotta már a rendszert, akár ha 1mhz-et is húzok a vga-n.
Rivatuner 2.06 is képes fagyni nálam valamiért, de csak autó indulásnál. Ezért inkább kézzel indítom el, de így is sokkal jobb szvsz most monitorozásra, venti szabályozásra, tuningra, stb, mint az AtiTool. Radeon vga-khoz legideálisabb az AtiTrayTools lenne, de még nem ismeri az RV670-et.[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
válasz papi77 #10109 üzenetére
E6300 húzva elég neki szvsz, bár nem játszogatom most,így nincs is húzva, egyszer próbáltam meg 2.8ig ha jól emléxem, de utána hagytam is. Sztem viszi a 3 gigát is, úgyhogy a procim nem akarom cserélni még egy ideig. Majd ha csak már muszáj.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Foglalt név
addikt
válasz papi77 #11035 üzenetére
A fület én is megtaláltam, hiába állítanék bármit, nem reagál...
Adminban fut természetesen minden. Riva-ban 1. azaz első alkalommal(boot után) általában enged beállítani egy fordulatszámot. De utána onnan nem tudom változtatni. Profilt is egyet tudok elmenteni, de következő alkalomra elfelejti...
Konkrétan rányomok a save gombra és nem történik semmi. Ha apply, akkor meg visszaugrik az eredetileg beállított venti értékre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest