- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisFred
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy atikmpag.sys bsod-t win 8.1 alatt nemrég. Nem foglalkoztam vele nagyon, restart hátha megjavul. Ment is rendesen majd NBA 2K14 meccsjátszásnál fagyás kikapcsolás. Bekapcsoltam a gépet s zöldcsíkos kép karakterhibák meg minden ami egy vga memóriahibánál szokott lenni. Linux-ot bebootoltam hátha csak driver hiba de maradt a zöld meg mindenféle szinű csíkozódás meg minden. Na aztán rátaláltam a videokártya sütésre mondom egye fene megpróbáljuk. 200 C°-on 6 perc sütés után megvártam hogy kihűljön. Majd csodák csodájára eltünt a memóriahiba és minden egyéb azóta szépen produkál. Tehát ha másnak is lenne ilyen hibája akkor ezt tudnám javasolni. Tudom hogy nem valami megszokott módszer meg valaki nem meri hátha valami baja lesz, de azért próbálja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- E-roller topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest