Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza26
senior tag
válasz
Utilitas
üzenetére
A Sapphire-ral az a bajom, hogy láttam egy 15 hónapos 2600XT DDR4-et, a műanyag ház alá teljesen berakódott a por! Bár ha rendszeresen ki van fúvatva akkor biztos nem rakódik tele!
Kíváncsian várom mi lesz a véleményed a Sapphire-ról! (Holnap látni fogok egyet, mert munkatársnak én intézem a gépét, holnapra jön meg! Abban Sapphir4670 lesz!)

-
bandiie
aktív tag
válasz
Utilitas
üzenetére
Egyetértek egyébként... Elsőre nem is figyeltem h Kecskeméti bolt. Nézegettem egy hete a Kecsói boltokat, de mindenhol csak GB volt ahol szoktam vásárolni.
Bazz jobb lett vna Centerbe megvenni...
Na mind1 reméljük nem lesz gond vele, és nem kell futárral gariztatni. Mindenesetre ha igen akkor van pár tartalék vga-m, most lesz +1, amit most cserélek.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

24xxx-ért jön, futár benne van az árban.