Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Válasz, belátásod szerint.
(#9473) Stirbi és (#9474) kriszbon
Elnézést! Kevertem az én kártyámmal, mármint ami a technológiát illeti.
Viszont, ha jól tudom akkor nagyon sok 4850-es karinak volt valami hőfok nyavajája, amit csak gpu bios hack-el lehetett orvosolni. Jobb hűtésű Vapor-X-el is szintén volt valami gáz. Talán a legolcsóbb 4850, nem is biztos, hogy jó választás. Plusz pénzért hűtőt cserélni. Gondolom azért ebben egyetértünk. Azt tény, hogy kb. egálba van a két kari teljesítménybe. -
Stirbi
addikt
a két kártya teljesitménye megegyezik

zodo- én asus eah4670gddr3 ról váltottam, egyébként most néztem nálunk a kiskerben az 512es hd5750es sapphire az 512es 4850el van egy árban.(jonem pontossan,mert 9 eu eltérés van a kettö közt) 5750
[4850]ja és láttam manapság kiadták a hd5750 go green-t(tápcsati nélküli verzio) [link]
kriszbon-gainwardnak volt ddr5 ös rammal szerelt 4850ese(ezután ár nem is gyárott soha ati kártyákat) : [link]
-
kriszbon
őstag
Azért az Asus kártyákkal csak óvatosan (ha az) mert több esetben olvastam velük kapcsolatban problémákat. Kevesebb alkatrész, nem lehet húzni, nem lehet végette a procit sem húzni, sőt nehézkes lassú boot idő. Ha jól gondolom akkor a későbbi kiadásokon már eléggé spóroltak az alkatrészekkel. Ha megnézed (itt) a harmadik képet, akkor látszik hogy a tápellátó áramkör szinte csak a fele alkatrészből áll, és ez véleményem szerint sok gondot tud okozni.
Egyébként jó kártyák és a +8k talán még elmegy, mert annyival többet is tud, és tovább tudod használni.
-
zodo
nagyúr
Attól függ, mire akarod használni.
4770 játékra jobb megoldás , htpc-be a 4670 is elegendő.
Akár a passzív verzió is egy jól szellőző házba.
Itt egy írás, mindkét kártya szerepel benne. Döntsd el te, melyikre van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Synology NAS
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Napelem
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest