Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nincs semmi gond csak én is leírtam hogy az a régi nem is annyira az, mert ugye ennyi erővel a 4870 is az meg sorolhatnám.
A hőfokkal álltalában a reffhűtős kártyáknak voltak gondjaik, a hűtőcserék meg sok esetben csak azért voltak, mert szinte trendy már kapásból lecserélni, (sok esetben még a hangját sem hallotta az illető). Na meg ne feledkezzünk meg az úgymond csendmániásokról "vájtfülüekről" sem (nem értem miért nem vesznek passziv kártyát).
Egyébként (ezekkel) nem igen szokott gond lenni, idle 160/250-re visszavesz jól hűt és szerintem nem hangos, de sokaknak semmi nem jó.
A teljesítménybe nem mennék bele, mert sokan a húzott 4770-et hasonlítják az alap 4850-hez, szerintem csak közelít hozzá ( Gainward 4850 DDR5 vs 4870). A húzásra is sokan írják hogy hú de megy ezeknél, én a megjelenéstől kezdve figyeltem ezt a topikot naponta, és csak pár kivételes darab akadt, a többi meg ....
Amúgy nagyon jó és ajánlott kártyák akár a fogyasztást, hőfököt vagy teljesítményt nézzük (még részemről is) és nem kötekedésként írtam a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Programozás topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam Deck
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Zotac RTX 3070 OC 8GB
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest