Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nincs semmi gond csak én is leírtam hogy az a régi nem is annyira az, mert ugye ennyi erővel a 4870 is az meg sorolhatnám.

A hőfokkal álltalában a reffhűtős kártyáknak voltak gondjaik, a hűtőcserék meg sok esetben csak azért voltak, mert szinte trendy már kapásból lecserélni, (sok esetben még a hangját sem hallotta az illető). Na meg ne feledkezzünk meg az úgymond csendmániásokról "vájtfülüekről" sem (nem értem miért nem vesznek passziv kártyát).
Egyébként (ezekkel) nem igen szokott gond lenni, idle 160/250-re visszavesz jól hűt és szerintem nem hangos, de sokaknak semmi nem jó.
A teljesítménybe nem mennék bele, mert sokan a húzott 4770-et hasonlítják az alap 4850-hez, szerintem csak közelít hozzá ( Gainward 4850 DDR5 vs 4870). A húzásra is sokan írják hogy hú de megy ezeknél, én a megjelenéstől kezdve figyeltem ezt a topikot naponta, és csak pár kivételes darab akadt, a többi meg ....
Amúgy nagyon jó és ajánlott kártyák akár a fogyasztást, hőfököt vagy teljesítményt nézzük (még részemről is) és nem kötekedésként írtam a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest