Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: Hámozott narancs
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
nova001
üzenetére
Lehet hogy elkapkodtad ezt a hdmi kábel vásárlást. Ha nem jelenik meg a win betöltő képernyő akkor kár a küzdelemért.
Viszont ha dvi hdmi-n van kép akkor nem is értem, elvileg van egy hdmi bemenet amely párosul egy rca bemenettel, nálam pl hdmi2. Ez annyit jelent hogy a gépből bekötöttem simán 3,5jack-rca + dvi-hdmi és minden további nélkül hangos mozit produkál.
-
Chaser
legenda
válasz
nova001
üzenetére
Ha peched van mint nekem volt, a tv-d nem komázza a hdmi-t. Megoldás dvi-hdmi átalakító vagy másik kábel.
szerk: nem driverfüggő a dolog, képet már bootkor is ugyanúgy adnia kellene, mint dsubon, ha bootnál sincs kép ne a drivert nézd
szerk2: úgy látom beletaláltam
nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon -
leyo76
senior tag
válasz
nova001
üzenetére
Hali!
Ezt már egyszer végig zongoráztam:
Elsőként javasolnám hogy rakd vissza a 10.2 drivert. Ha clone módban szeretnéd használni akkor nem fog összejönni hogy két külön felbontással menjen a dolog mivel ő úgy gondolja hogy két egyforma képet kell adnia, sajna a fejlesztők még nem jutottak el oda hogy a júzernek lehet két különböző megjelenítője.
Filmet színház módban ugye bár gyerek játék, ha játékot szeretnél akkor viszont tényleg úgy van ahogy fentebb írták, tévét kell az elsődlegesnek kiválasztani. Ez alatt az kell érteni hogy az asztal marad, csak a sorrendet kell megcserélni és elvileg a játékod a tévé képernyőjére fog illeszkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nálam is ez volt minden vga-val. Erre mit ad a jó ég? vettem egy 74g-s GB lapot, annak az integráltjával közvetlenül hdmi-ről is tökéletes a kép
a notebooknál asszem a 3 v 4. kábel volt ami jó lett, de azért nem 100%-os, meg csak wintől ad képet érdekes módon