Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Drivert értem, táp téren rossz úton jársz. 350W nagyon sok géphez elég, csak nem codegen, az egy fosch, felét is instabilan adja le. Ha azt mondom 250-es tápom van, ami vitt 4830-at akkor mit szólsz?
Majdnem 2x annyit eszik mint egy 4670. GB 460-assal jól jártál, az egy frankó FSP táp.MMIX : Van 256 bites ddr2-es 4670 is, annak van igazán értelme

lsc: Ddr4-est sztem újan nem is kapsz és drága volt mikor lehetett kapni, cserébe hangyaf@sznyival lehet max gyorsabb egy ddr3-asnál. Sima gddr3 AC hűtéses zafír bőven jó és viszonylag olcsó, de én úgy látom alig-alig van már 4670.
kriszbon : 873-as ram van az 512-esen. 1ébként mikor felrántottam 950-re, semmi se lett gyorsabb.
tom1945: Még szutyok 300-as codegennek is vinnie kellene egy 4670-et. Lásd amit fentebb írtam. Konfigod pontos megadása sokat lendítene a dolgokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majdnem 2x annyit eszik mint egy 4670. GB 460-assal jól jártál, az egy frankó FSP táp.