Hirdetés
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kisza25
üzenetére
Nem mondtam hogy rá akarom rakni
Jah iponnál van garfutár, másutt nincs, feltételeztem csak vga-t venne, sztem mákod volt az iponnal, nem kevés szép dolgot írtak már róluk
És igen, a legrosszabb esetet kell alapul venni, mert akkor nem ér meglepetés. Napokban vettem ramot, 2x2BD, az egyik gyári döglött volt, szállítással nem lett volna olcsóbb sehonnan mint helyben, de lehet anélkül se..mind1, visszavittem, raktáron nem volt, de 2 nap múlva kaptam a cserét. Nem lepett meg, a mostani cuccoknál eleve úgy készülök hogy döglött, az a meglepetés, ha működik valami egyből
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És igen, a legrosszabb esetet kell alapul venni, mert akkor nem ér meglepetés. Napokban vettem ramot, 2x2BD, az egyik gyári döglött volt, szállítással nem lett volna olcsóbb sehonnan mint helyben, de lehet anélkül se..mind1, visszavittem, raktáron nem volt, de 2 nap múlva kaptam a cserét. Nem lepett meg, a mostani cuccoknál eleve úgy készülök hogy döglött, az a meglepetés, ha működik valami egyből