Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Azért nem csinálok webshopot, mert vidéken vagyok, nem úgy van, hogy fogom bemegyek a nagykerbe és gariztatok valamit. Akár hetekbe is telhet, ha mondjuk tőlem 400km-re lakó valakinek kell gariztatni. Itt helyben meg amúgyis elviszik a dolgokat jó áron, hiszen nem sokan vásárolnak pestről futárral, tehát lehet keresni rajta. Tudom sokkal nagyobb forgalmat lehetne csinálni itt, viszont nincs szükségem futkorászásra, sok száz telefonhívásra, vagy mondhatnám úgy is, hogy nincs szükségem pénzre, még ha havi fél milliót kaszálnék tisztán se csinálnám, a nyugalom számomra megfizethetetlen. Pl mondok egy árat:72k-ért GTX280, pesti boltokban 95k körül van, eladjam a ph-n 85-ért? Vagy itt helyben 100-ért? Máris utóbbi a nyerő, ha garizás lenne, akkor sincs postázgatás/futározgatás. Én így látom ezt a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest