Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Warpig
üzenetére
Nem jelzi mennyi a nativ frekk?
Egyebkent baromsagot irtam, hiszen automatikusan be kellene allitania a kepfrissitest es azt Te nem is tudod nagyon elcseszni mert nem ad meg lehetösegeket. 60 Herz körül kell lennie alapbol, attol függetlenül, hogy a monitor tudhat jobbat is (75Hz, pl...)
-
-
Ger_man
senior tag
válasz
Warpig
üzenetére
A lejátszóban kell engedélyezni a hardveres gyorsítást (DXVA).
A catalystban a videók minőségén tudsz finomítani, pl. zajszűrés, bár én inkább azt mondom mindent kapcsolj ki ott, mármint semmi szűrést vagy finomítást kapcsolj ki, mert szerintem csúnyább tőle a kép, mintsem szebb

-
Warpig
aktív tag
Kicseréltem a lapomat (Asus P5B) egy P5Q-E lapra. Ekkor még nem ment fel a Catalyst. Viszont ma újrahúztam a Win7-et és simán felmászott.
Lehet, hogy csak a régi win volt az oka, de nem bánom, hogy lecseréltem a lapot. Mivel ez azért jobb a réginél. Kösz, még1x a segítségeteket! W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest