Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
eldiablo #27947 üzenetére
Én ugyan ezt csinálom amit linkeltél! Csak dos-alatt és Atiflash-el! Még a parancsok is ugyan azok!
-f ráerőlteti a más ID-s biost is
-p parancs
0 a VGA foglalatEgyszer nagyon sokat szívtam
eggy Sapphire HD 4870x2-vel, mert az dual bios-os mivel 2 gpu-s, szóval a azt is sikeresen megtanultam hogy kell.
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
eldiablo #27947 üzenetére
igen!
Anno volt egy Asus EAH4830-am,amire rátoltam a Sapphire 4830-at is! (akkor tanultam meg kezelni a az atiflasht,mert még nem jöttem rá addig csak S3 trio volt a vga-am)
Tökéletesen ment vele és nagyon jó hőfokkal!
Tavaly nyáron meg a Gigabyte HD7770-re a Sapphir-t szintén jól ment utána!
Egyébként ha nem csináltál HD6870-et akkor ne légy biztos benne hogy bármeiket lehet win alatt! Eddig én is úgy voltam vele!
Amúgymeg van ameiknek levan zárva! azért se lehet win alatt! Dos alatt lehet az -f parancsal ráerőszakolni. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
eldiablo #26130 üzenetére
Nem kell ahhoz bios mod. MSI AB-ben adsz neki feszt és kész. Az már más kérdés, hogy ilyenkor sajna nem fogja visszavenni idle a feszültséget ha állítasz rajta. De ha már 1ghz felett akarod járatni 24/7-be akkor már érdemesebb egy erősebb kártyára cserélni ha kevés lenne mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Autós kamera eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest