- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Milyen konfig tartozik az említett kártyához (alaplap, proci, memória, táp típusa és watt szám). Amikor kékhalál volt annak kéne a minidump fájlja amit ezzel (Bluescreenview, van hozzá magyar nyelv) lehet megnézni.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Játék nélkül is 16x kell hogy legyen, én sem játszottam amikor a képet csináltam.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
A Cod-nál maga a játék nem támogatja hogy az MSI Afterburner-ral kiírasd a dolgokat. A fagyás másnál is előfordul, ha minden igaz holnap jön egy patch a Cod-hoz. A Bf4-el kapcsolatban nem tudok nyilatkozni azzal nem játszom. Próbáld meg az utolsó béta drivert felrakni, a Cod-nál állítólag megoldja a fagyást. Nekem 13.9 van és nem fagy.
Am a játékok eredetiek? -
Winnie The P
őstag
Én a helyedben néznék egy 7870 modellt.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
katt777 Én eddig csak egy XFX4870-el szívtam a garancia terén, borzalmasan hangos volt rajta a ventilátor és nem tudtak vele mit kezdeni.

zozoz1 Eddig nem volt ASUS termékem, de ha arról volna szó, hogy azt vásároljak minden gond nélkül megtenném.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Nekem nem kell sorolni semmit se, ugyanis én nem akarok egyenlőre vásárolni. Ami viszont tény, nekem egy Gigabyte HD6850OC kártyám van és eddig TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK! Az persze lehet, hogy én egy jó darabot fogtam ki. A szomszédomnak egy ASUS HD6850 DC/2dis/1gd5/ kártyája van és TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK. Lehet hogy ő is egy jó darabot fogott ki.
Mindegy hogy milyet vesz (3 év garanciással jobban jár), lehet hogy éppen egy rossz darabot fog ki. így járhatsz bármivel, most nem kezdek felsorolásba mert felesleges. Meg kell venni, ha jó akkor happy, ha nem jó akkor garancia. Erre találták ki.Hányszor hallottál már olyat, hogy egy autógyár visszahívja az adott márkát?
-
Winnie The P
őstag
Na jön a hülyeség megint, hogy ez nem meg az nem jó. Ami tény, hogy a 6870-es sorozatnál a Sapphire kártyáknál van baj. Ezen kívül én nem hallottam olyanról, hogy a Giga meg az Asus ezért meg ezért nem jó. Egy 15 millás autó is besz@rhat a tulaj alatt az első nap márkától függetlenűl! Ez Murphy törvénye. Akkor ezek alapján nem vegyünk semmit mert elromolhat?
Baromság! Olyat kell venni amin van 3 év gari, és ha a második évben úgy gondolja hogy eladja akkor is van még 1 év garancia rajta. -
Winnie The P
őstag
Szia!
"Régen pedig olvasgattam, hogy mindegyik videókártyának van egy tökéletes drivere (+egy kiegészítő beta drivere vagy mi) ami után azt felesleges már tovább frissíteni (mmint a programot), mert teljesítményben nem lesz jobb a kártya."
Ez új számomra, ilyet még nem hallottam. Én például még a 12.10-es drivert használom az enyémhez, épp ma adta fel a szoftver hogy frissítsem, de egyenlőre nem fogom. Számomra ez a driver egyenlőre tökéletes és ezért marad. Az tény, hogy a 13.1-es driver-rel vannak gondok, de viszont van akinél meg tökéletesen megy. Ami a béta drivert illeti én sosem használtam bétát és nem is fogok, ha valami tökéletesen működik akkor azt nem háborgatom. Akkora hatalmas nagy javulást az új driverek számomra nem hoztak hogy kéthavonta cserélgessem, persze aki játszik az egy más dolog. -
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha valaki használja az AMD System Monitor nevű progit, le tudná nekem írni, hogy a naplózott adatokat hogyan és mivel kell megnézni?
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Nem kellene egy erőművet venni ahhoz, hogy valaki tudjon élvezhetően játszani. Ott van erre a legjobb példa a tavalyi év legszebb és talán a legjobb fps játéka a Far Cry3. A grafika gyönyörű, és nem izzad a technika alatta. Ez a Crysis egy eltúlzott valami! Már a korábbi részek is így voltak beharangozva, hogy ez meg az a gép összefossa magát a játék alatt!
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Üdv! Valaki válaszolna nekem ha nem volna túl nagy kérés azzal kapcsolatban, hogy az AMD High Definition Audio Device is működik rendesen a 13.1-es verziószámú vga driverben? Mert itt a ph-n olvastam, hogy gond van vele. Köszönöm!
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Bocsi a homályos képért, de telóval csináltam. Nem sikerült a print screen-es féle! Hogy lehet megcsinálni hogy jó legyen a kép? Hiába nyomtam a teszt végén a print screen-t és utána a Paint-ba a CTRL+V-t csak egy fekete képet kaptam?!
-
Winnie The P
őstag
Elrontottam a linket itt a jó:
1440*900, FXAA: high, PP
ff: http://noob.hu/2012/06/21/002.jpg -
Winnie The P
őstag
1440*900, FXAA:high, PP
n http://noob.hu/2012/06/21/003.jpg, 1440*900, FXAA:high, PP
ff http://noob.hu/2012/06/21/003.jpg -
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség nekem. Mégpedig, van egy Gigabyte 6850 OC-s kártyám, melyhez letöltöttem az Easy Boost nevű programot. Ebben a programban a bal oldalon van egy olyan fül, hogy OSD. Itt be van állítva, hogy Ctrl+B-re be kéne adjon egy panelt, de ez sajnos nem megy. A beállítást lementettem (save) és alkalmaztam is (apply). Mit rontottam el? Köszönöm a segítséget!
-
Winnie The P
őstag
Ja még annyi, hogy látom azért Giga alaplapod van!

-
Winnie The P
őstag
Ha nem működne akkor meg küldeném gariba vissza! Ennyi! Akkor szerinted nem szabad venni semmit mert az elromlik? Végül is Murphy törvénye szerint ami elromolhat az el is romlik. Te ezek szerint ezt az elvet követed!
-
Winnie The P
őstag
Aztán miért ne vegyen Gigabyte-ot? Nekem is az van és tökéletesen működik.
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
-
Winnie The P
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gond a szomszédom vga (kártyájával). Mégpedig: vásárolt egy ASUS EAH6850 DC/2DIS/1GD5 típusú kártyát. Az alaplapja egy ASUS M2N68. A monitoron a kép 3d-s alkalmazások futtatásakor (MW3, COD BO, 3dmark11, Unigine) elkezd pixelesedni. Raktunk fel már régebbi drivert, az ASUS oldaláról való drivert, akkor sem jó, pixeles így is. Visszavitte gariba a (saját gépét is vitte) ott is tesztelték és a hiba kijött. Viszont átrakták a kártyát egy másik gépbe ott nem produkálta ezt a hibát. A prci egy AMD Phenom II X6 1055T. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Radeon™ HD 6790 / 6850 / 6870 [Barts]
- (kiemelt téma)
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12GB - Garancia - Friss wellness - BESZÁMÍTOK!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Látom szerkesztve lett közben.
ff: http://noob.hu/2012/06/21/002.jpg