Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
pongo01
üzenetére

Még egy ötlet.
Korábban használtam ezt a downsampling tool-t, hogy szebb grafikát érjek el.:
[link]1280x1024 monitorom van és pl. Mirrors Edge futott 2560x2048 felbontásban. Csak ugye ez valahogy úgy működik h 2560x2048 rendereli a játékot, de a monitor marad 1280x1024. Amikor megnyitottam a monitor menüjét akkor is 1280x1024-t ír.
Na de kiirtotta az AMD a downsampling használatát és kipróbáltam ezt:
[link]Ezzel már nem sikerült csak 1920x1080 felbontást elérni. Ráadásul a monitor tényleg átváltott 1920x1080 felbontásra. (Legalábbis a monitor menüje is azt írta ki). Persze az 1280x1024 monitorom nem is jelent meg arányosan a kép, stb. De érdekes, hogy átváltott rá!
Szóval még talán ezzel megpróbálhatsz trükközni. Más ötletem nincs.Szerk: Pfff.... töröld le eszközkezelőből a monitor driverét.

-
Shing
őstag
válasz
pongo01
üzenetére
Ha az a monitorod van még mint a profilodban, próbáld meg letölteni hozzá a driverét:
[link]
Bár nem tom miket tartalmazhat, egy próbát megér. Az a fortemanager meg vmi kalibráló progi.Nekem akkor volt hasonló problémám amikor egy monitort lecsatlakoztattam és egy másikat fel, miközben be volt kapcsolva a gép. A monitor fekete képet adott, gondoltam az előző monitor nagyobb felbontású volt és azért, de érdekes h a monitor még annyit sem írt ki h "out of range". Win7-nél kisebb monitorról nagyobbra már működött ez, viszont néha megvillant a kép feketére. De egy újraindítás segített. Szóval mintha nem tudná beolvasni a monitorodnak megfelelő beállításokat a windows/driver.
Még megnéznék egy olyat, hogy vakon elnavigálok a frekvenciabeállításokhoz amikor fekete a monitor.
Jobb klikk az ablakra-->benyomod a K-t-->4xtab-->space-->4xtab-->jobb kurzor-->2x tab-->Na és itt érkezel el ahhoz a fülhöz, ahol a HZ-eket állíthatod majd le/fel gombokkal. Nem tom neked miket lehet, próbáld meg a lehető legkisebbet kiválasztani. Utána 5x tab és space. És tádá, átállítottad a monitort vakon.
De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.Az is lehet, hogy a videokártya drivered bugos. fer, szerintem azért kérdezhette azt, mert lehet h vmi eyefinity bugod van és azt hiszi a videokártya a monitorodra fullhd-ban, hogy egy új.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
pongo01
üzenetére
Azt nem mondom, hogy telepítsd újra a rendszered.... bár lehet az is megoldaná...
Viszont kipróbálhatnád valami Live Linux-al, mert ha azzal OK, akkor csak nem marad más, mint újrarakni a rendszered.
Ha nem boldogulsz, akkor hozhatod a karit, meg a monitort, és kipróbáljuk! A többit PÜ.-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy az ő kártyájával ment a monitor?
De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.