Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
pongo01
csendes tag
Megpróbálom azt a monitor driver dolgot még, de azért nem hiszek benne mert 1 évig kb 3-4 windows újra telepítés után is mindig jól működött. Olvastam hogy ennek a sorozatnak van olyan hibája amit Black Screen nek neveznek. Szerintem megy a Hardverapróra hibásnak.
Normális vagyok, a hangok is megmondták!
-
-
fer
őstag
Nekem is, de nem lett tartós, és már soha nem is lesz az egy ilyen kártya, csak idő kérdése!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
törölt tag
Attól függ hogy sérült meg, jobb esetben kibír még 1-2 évet, addig meg végképp elévül a kari. De rosszabb esetben fél év, néhány hónap, és az újracsinálások se működnek a végtelenségig csak pár alkalommal.
Meg persze hogy mennyit van használva, mennyit kap felmelegedés-lehűlés szinten stb. -
-
ledgeri
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm!
Amikor kijött a crimson-ság akkor is megesett, ezért már inkább rákérdeztem... Mégegyszer köszi!Töröljek-telepítsek, vagy csak indítsam le a 16.2.1-et?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Impair1980
aktív tag
Szia!
A rugós csavarok jó állapotban vannak. Addig húztam, amíg tudtam. Jól be is pasztáztam a magot. Az igazi, akkor lenne, ha lenne hozzá rögzítő keret a hátoldalán, mert akkor stabilabb lenne, de azt szerintem nem lehet beszerezni.
Lehet ahol a csavar átmegy a nyák-on, ott van egy kicsit "felpuhulva", ezért nem vezeti jól a hőt.
Nem szívesen válnék meg a kártyától, mert jó, de erre kellene valami megoldás.... -
Submarine
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Sweet.tv - internetes TV
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Politika