Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wittman

aktív tag

válasz rocket #2859 üzenetére

Mivel ezen a fórumon én jeleztem a problémát eslőnek, rá pár nappal már írtam is az AMD Feedback-nek.

Miután engem nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mi lehet a hiba oka, így több tesztelés után az általam használt játékban(Flaming Cliffs 2), ahol a black screen hiba jelentkezett rájöttem, hogy a fák kikapcsolásával megszűnt a hiba win 7 x64 Catalyst 10.10e driverrel. Ezt is megírtam az AMD-nek.

Aztán mivel kijött a Catalyst 10.12 driver, nekem meg is szűnt a Flaming Cliffs 2-ben a hiba.
    Teszt jelleggel feltelepítettem a Crysist és gyönyörűen fut, de a Paradise Lost pályán(jeges pálya) az árnyékok okozzák a black screen hibát. Smith ügynök jött rá, így ha kikapcsoljuk ezen a pályán az árnyékozást a hiba Catalyst 10.12-nél sem mutatkozik már.

Itt kérdezném meg tőled, hogy Neked ezen a pályán nem jelentkezik ez a hiba full árnyékokkal? Egyszer már kérdeztem, de nem válaszoltál. Fontos lenne a te teszted is, mivel eddig még magyar honból csak te mondtad, hogy nálad nem volt még black screen hiba. Kíváncsi vagyok, hogy ha nálad az említett pályán jó-e. Ha nálad jó, akkor esetleg támpontot adhat a hiba kiderítésének. Amúgy mind az AMD fórumán, mind itt ennél a pályánál jelezték a hibát csak! A Crysis Warhead-ben is van ilyen fagyos pálya és ott ugyanez a hiba. Mivel nekem nincs meg a warhead én nem teszteltem, de a többiek tesztelték.

Csak érdekesség képpen megemlítem, hogy XP-n szépen elbaszták a 10.12-es drivert és most a Flaming Cliffs 2-ben csinálja a hibát. Ha kikapcsoltam a fákat, akkor megszűnik a hiba. Ekkor jutott eszembe Smith ügynök megoldása és így a fákat visszakapcsoltam, de az árnyékozást kikapcsoltam. Láss csodát Win XP x86 Catalyst 10.12-ben sem jelentkezett a hiba.

Így egyértelművé vált számomra, hogy az árnyékok megjelenítése hozza elő a hibát a win7 x64 Crysis jeges pályáinál és Win XP x86 Catalyst 10.12-vel Flaming Cliffs 2-ben és a Crysisban is persze 32bites módban. Szóval itt nagyon a driverben van elbaszva valami.
    A röhej az, hogy XP-ben 10.10b-vel nincs black screen hiba...

Akkor, ha lehet kérnék tőled egy ilyen tesztet, ha nem probléma.
    Win 7 x64, Crysis x64-ben indítsd és dx10-es mód. Felbontás tulajdonképpen mindegy, viszont a grafikát húzd fel fullba!

Most pedig írok egy kis szösszenetet a Gigabyte-nak is meg az AMD-nek is.

• HANDO88

senior tag

válasz rocket #2859 üzenetére

Hogy adsz el valakinek bármit amiről nem vagy meggyőződve hogy tökéletesen működik?
    Ez érdekes . :F :F
    Arról meg nem tehetek hogy ilyen idióta vagyok hogy pont a 6850-es fórumon akarom kitárgyalni a 6850-es kari problémáit.Légyszi nézd el ezt a kis bakit nekem

Melyik kérdésedre nem válaszoltam?

Új hozzászólás Aktív témák