Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
Mivel ezen a fórumon én jeleztem a problémát eslőnek, rá pár nappal már írtam is az AMD Feedback-nek.
Miután engem nem hagyott nyugodni a dolog, hogy mi lehet a hiba oka, így több tesztelés után az általam használt játékban(Flaming Cliffs 2), ahol a black screen hiba jelentkezett rájöttem, hogy a fák kikapcsolásával megszűnt a hiba win 7 x64 Catalyst 10.10e driverrel. Ezt is megírtam az AMD-nek.
Aztán mivel kijött a Catalyst 10.12 driver, nekem meg is szűnt a Flaming Cliffs 2-ben a hiba.
Teszt jelleggel feltelepítettem a Crysist és gyönyörűen fut, de a Paradise Lost pályán(jeges pálya) az árnyékok okozzák a black screen hibát. Smith ügynök jött rá, így ha kikapcsoljuk ezen a pályán az árnyékozást a hiba Catalyst 10.12-nél sem mutatkozik már.Itt kérdezném meg tőled, hogy Neked ezen a pályán nem jelentkezik ez a hiba full árnyékokkal? Egyszer már kérdeztem, de nem válaszoltál. Fontos lenne a te teszted is, mivel eddig még magyar honból csak te mondtad, hogy nálad nem volt még black screen hiba. Kíváncsi vagyok, hogy ha nálad az említett pályán jó-e. Ha nálad jó, akkor esetleg támpontot adhat a hiba kiderítésének. Amúgy mind az AMD fórumán, mind itt ennél a pályánál jelezték a hibát csak! A Crysis Warhead-ben is van ilyen fagyos pálya és ott ugyanez a hiba. Mivel nekem nincs meg a warhead én nem teszteltem, de a többiek tesztelték.
Csak érdekesség képpen megemlítem, hogy XP-n szépen elbaszták a 10.12-es drivert és most a Flaming Cliffs 2-ben csinálja a hibát. Ha kikapcsoltam a fákat, akkor megszűnik a hiba. Ekkor jutott eszembe Smith ügynök megoldása és így a fákat visszakapcsoltam, de az árnyékozást kikapcsoltam. Láss csodát Win XP x86 Catalyst 10.12-ben sem jelentkezett a hiba.
Így egyértelművé vált számomra, hogy az árnyékok megjelenítése hozza elő a hibát a win7 x64 Crysis jeges pályáinál és Win XP x86 Catalyst 10.12-vel Flaming Cliffs 2-ben és a Crysisban is persze 32bites módban. Szóval itt nagyon a driverben van elbaszva valami.
A röhej az, hogy XP-ben 10.10b-vel nincs black screen hiba...Akkor, ha lehet kérnék tőled egy ilyen tesztet, ha nem probléma.
Win 7 x64, Crysis x64-ben indítsd és dx10-es mód. Felbontás tulajdonképpen mindegy, viszont a grafikát húzd fel fullba!Most pedig írok egy kis szösszenetet a Gigabyte-nak is meg az AMD-nek is.
-
HANDO88
senior tag
Hogy adsz el valakinek bármit amiről nem vagy meggyőződve hogy tökéletesen működik?
Ez érdekes .
Arról meg nem tehetek hogy ilyen idióta vagyok hogy pont a 6850-es fórumon akarom kitárgyalni a 6850-es kari problémáit.Légyszi nézd el ezt a kis bakit nekemMelyik kérdésedre nem válaszoltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest