Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
kely1988
üzenetére
Láttam én már sok okos dolgot, szóval inkább az alapvető dolgokat kérdezem meg először.
Csak pár példa:
- gép úgy néz ki, mintha belehánytak volna, de nem jó csináljam meg. Alaplapon valami érdekes trutyi. Ez mi? Ja tegnap buli volt lehet valaki belehányt...
- IDE kábelen 2 eszköz csati van, emberünknek 3 kellett rá, fogott egy ide kábelt levette a csatit a végéről, random ráerőszakolta a másik kábelre valahová, még oda is ragasztotta és rákötötte a vinyót, majd jött a géppel, hogy nem működik
- nem jó a vga, nem ad képet, nézem valami barna izé van a kártya felső oldalán, ez mi? Lehet hogy csoki, mert ettem a gép előtt és leesett, nem találtam hová, de akkor ez lesz az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest