Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nagyon nem akarok a ram kérdésben elmerülni ebben a topikban.
Volt nekem nem is egy Geil KIT-em, Core 2-nél még nem is volt komoly gondom vele. De a memóriavezérlő prociba integrálása után a SB-nél már nem kevés problémáról olvastam és még nem is ajánlják Intel i proci mellé (leginkább Intel mellé nem).
Nem voltam elfogult, csak szakmai tanácsot adtam...a Geil-el nincs személyes problémám.
Gery15! Ebben viszont nem értek egyet! 2 db KIT-em volt Geil ramból 775-ben...más típusúak voltak, de mind a két KIT Geil. Sajnos volt olyan gondom, hogy együtt nem mentek Dualban 1066-on, csak 800-on, de úgy hiba nélkül. Lehet ez a Geil számlájára írható, de ez nem olyan súlyos probléma, mint amilyen gondok vannak mostanság a Geil DDR3-as ramokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt nekem nem is egy Geil KIT-em, Core 2-nél még nem is volt komoly gondom vele. De a memóriavezérlő prociba integrálása után a SB-nél már nem kevés problémáról olvastam és még nem is ajánlják Intel i proci mellé (leginkább Intel mellé nem).