Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Szia, ez nekem fura. Én sokat nyomtam SCII-őt, full HD-ben. 4850-el nem tudtam mindent maxra tenni, post processinget és árnyékokat le kellett venni, 5770 éppen elég volt, lógott a nyelve de mindent ultrán kitolt, a mostani 6870 már kényelmesen viszi a minden ultra beállítást. Se az 5770, se a 6870 nem akadt nagy csatajelenet esetén (szeretek sok marine-al zergelni, mókás).
Neked ráadásul bika procid is van, szóval végképp' nem értem...segíteni sajnos nem sokat tudok, de ahogy az én esetem is mutatja kell lennie megoldásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Drón topik
- Windows 10
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Anime filmek és sorozatok
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi