- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Nem érted a 6magos proci még nagyon sokáig nem lesz értelmes. ezenkívül feleslegesen drágán. A proci 50k+ ebből megkapod a lapot procit és ramot sem kell cserélned...
Nem lesz kétszer jobb ha egyenesen arányosan lenne jobb(6mag=1,5x4mag) akkor is csak 1,5 annyiba kerülhetne 25*1,5 37,5k, de ez nem így van, szóval semmilyen alapon nem tudom támogatni a 6magot.
X2 550/555 @X4 és csókolom olcsó AM2+os lappal Giga 770/785... Én is itt járok és már csak a 4850-et kellene lecserélnem, sokkal olcsóbban ki lehet jönni. Eladod a procit meg alapod akkor a Phenom kijön belőle már csak lapot és vga-t kell venned.
Annó eladtam a P35-DS4-et meg az E5200-t és 8kból váltottam X4-re @3,2Ghz igaz csak FX 5000-es új garis lapra és normális CPU hűtőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest