Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
umnapista
csendes tag
Szerintem igen, 100%-on megy a venti, csak úgy tudja 56 fokon tartani. Mert mint kiderült 56 fok nem 54. De az már mindegy. Nekem alapból 60 és 80 % között jár a venti, ha elkezdek játszani, akkor felmegy százra, és tényleg lehűti 56 fokra a GPU-t. Én a VRM miatt aggódtam mert az egészen 65 fokra is felkúszik. Itt van egy beállítás rivatunerrel. Ha akarod próbáld ki! Szerintem egy újrapasztázás biztos jót tenne a kártyádnak. Ha nem játékra használom nekem szép hűvösen tartja a kártyát. Jelenleg 38 fokos a GPU, kb. 1 órája kapcsoltam be a gépet. Egy pasztázást bevállalnék a helyedben. A VRM neked hány fok szokott lenni?
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Pontosítva az előző hozzászólásomat, terhelés alatt megy fel a VRM hőmérséklete 65 fokra, tétlen állapotban, netezgetés, filmezés alatt max 51 fokra megy fel.
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
A HD 2900 XT-m kapott egy Arctic Cooling Accelero Xtreme 2900 vga hűtést. A GPU hőmérséklete teljesen rendben van 40-45 fok, de a VRM hőmérséklete 65 fok is szokott lenni. Természetes ez? Vagy rosszul raktam volna fel a hűtést? Mert az Arctic 54 fokot ír terhelés alatt, csak azt nem tudom, hogy a GPU-ra érti-e vagy a VRM-re.Ha GPU-ra értik akkor rendben van a dolog, de ha a VRM-re akkor valami nagyon rosszul van felrakva. Előre is köszönöm a segítséget!
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Nekem ez lenne a problémám! Ha valaki tud valami megoldást, az kérem segítsen! Asus EAH2900XT kártyáról van szó.
Pisti
-
umnapista
csendes tag
Probléma megoldva!
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy HD2900 XT-t és az a problémám vele, hogy amikor felrakom a drivert, a catalyst control centerben a grafikánál nem jelenik meg az ati overdrive fül. Így nem tudok állítani a kártyán semmit. Valaki tud valami megoldást?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest