Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
he7edik.
üzenetére
Jah, de mi van azzal akinek 640ese van? Igazából ez a konkurencia ennek a karcsinak, árban meg ez jobb, és eddig teljesítményeben is, bár szívesen megnézném mit tud tuningban a 2900 XT. No nem a folyékony nitrogénes butulásokra gondolok, de még csak nem is a vizfejűekre vagyok kiváncsi, hanem egy sima gyári hűtésű kari eredményeit nézném már meg végre, amik hitelesek is. Most van egy 640es gtsem, és csak akkor fogok váltani 2900XTre ha jobb a teljesítménye és nem marad ilyen fos az ára( ez csak jelentős tuninggal érhetné el, de ebben a GTS-em is elég jó, 684/1020 megy, és közel a GTX -hez teljesít )
-
Xelo
addikt
válasz
he7edik.
üzenetére
mi ez az elfogultság?
nem tudom, szerintem azzal hogy a 8800GTS-eseket leparasztoztad elég sok ellenséget szereztél
amúgy meg, aki 8800GTS vs 2900XT között vacilál, az nem a 320asat veszi, hanem a 640eset, mert az van a 2900XT-vel közelebbi árkategóriában... szvsz.. (mint ahogy nekem is valszeg 8800GTS640-em lesz) -
keIdor
titán
válasz
he7edik.
üzenetére
Miért vagy benne te olyan biztos, hogy a HD 2900 XT az 512MB-jával szépen fogja majd vinni?
Semmit se lehet még tudni és te meg már rávágod, hogy a 320MB-os GTS kevés lesz... szép...
Ezzel a karival sokkal több még a gond, mint a GTS-el... én is azt vennék, ha vennék. Jó nagy paraszt lennék az is biztos! 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom, szerintem azzal hogy a 8800GTS-eseket leparasztoztad elég sok ellenséget szereztél
amúgy meg, aki 8800GTS vs 2900XT között vacilál, az nem a 320asat veszi, hanem a 640eset, mert az van a 2900XT-vel közelebbi árkategóriában... szvsz.. (mint ahogy nekem is valszeg 8800GTS640-em lesz)
Semmit se lehet még tudni és te meg már rávágod, hogy a 320MB-os GTS kevés lesz... szép...
Ezzel a karival sokkal több még a gond, mint a GTS-el... én is azt vennék, ha vennék. Jó nagy paraszt lennék az is biztos!