- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
he7edik. #313 üzenetére
Jah, de mi van azzal akinek 640ese van? Igazából ez a konkurencia ennek a karcsinak, árban meg ez jobb, és eddig teljesítményeben is, bár szívesen megnézném mit tud tuningban a 2900 XT. No nem a folyékony nitrogénes butulásokra gondolok, de még csak nem is a vizfejűekre vagyok kiváncsi, hanem egy sima gyári hűtésű kari eredményeit nézném már meg végre, amik hitelesek is. Most van egy 640es gtsem, és csak akkor fogok váltani 2900XTre ha jobb a teljesítménye és nem marad ilyen fos az ára( ez csak jelentős tuninggal érhetné el, de ebben a GTS-em is elég jó, 684/1020 megy, és közel a GTX -hez teljesít )
-
Xelo
addikt
válasz
he7edik. #313 üzenetére
mi ez az elfogultság?
nem tudom, szerintem azzal hogy a 8800GTS-eseket leparasztoztad elég sok ellenséget szereztél
amúgy meg, aki 8800GTS vs 2900XT között vacilál, az nem a 320asat veszi, hanem a 640eset, mert az van a 2900XT-vel közelebbi árkategóriában... szvsz.. (mint ahogy nekem is valszeg 8800GTS640-em lesz)
-
keIdor
titán
válasz
he7edik. #313 üzenetére
Miért vagy benne te olyan biztos, hogy a HD 2900 XT az 512MB-jával szépen fogja majd vinni?
Semmit se lehet még tudni és te meg már rávágod, hogy a 320MB-os GTS kevés lesz... szép...
Ezzel a karival sokkal több még a gond, mint a GTS-el... én is azt vennék, ha vennék. Jó nagy paraszt lennék az is biztos!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest