Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Helló!
Szerinted a GTA4-et hogy vinne egy ilyen kari?Mert most cserélem le a 7600GS-emet egy HIS 2600XT-re és nem tom nagyjából mennyit javítana a játékteljesítményen.Tom,hogy a 2600XT sokkal erősebb,de mégis elmenne rajta ez a játék olyan közepes grafikán?(proci:2,8GHz-ig húzott E2200)
Kösz a választ! -
gooool
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Hát köszi,hogy drukkolsz nekem
,remélem sikerrel járok.Karácsonykor meg teszek fel képeket is,mert lesz AC Freezer 7 Pro procihűtőm,egy CM Elite 331-es ház két 12-es ventivel meg persze a kari ha az enyém lesz.És remélhetőleg még a CPU-tuninglistára is felkerülök.Jó lesz az év vége,érzem. 
-
gooool
őstag
válasz
Májsztró
üzenetére
Hát beszéltem vele telón és azt mondta ragaszkodik az előreutaláshoz,de mivel mondtam neki,hogy csak csütörtökön lesz lóvém azt mondta,hogy van pár komoly érdeklődője még,de ha hétfőn fent lesz még a hirdetése akkor már az enyém.Ha meg lemondja a többi vásárlóját miattam,akkor tuti,hogy 3600 helyett 4000-et utalok neki.
-
gooool
őstag
válasz
gooool
üzenetére
Vagy várjak karácsonyig és akkor próbáljak meg karit venni?Amúgy mennyiért bírnám eladni az ASUS-t?Mert ha sikerülne elpasszolni 7K körül akkor 12K-ig bármit vehetnék és nem kéne a beszámítást hajkurásznom a hirdetésekben.Addig meg a kis Geforce4-essel elfórumozgatnék.
-
gooool
őstag
És ez a kártya mennyire jó:[link]
Jobb a hűtése a HIS-nél? -
gooool
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt hogy érted,hogy ha elfogy a VRAM akkor igenis számít?
És lehet,hogy te nem próbálkoznál ezzel a karival,de el sem tudod hinni egy ASUS 7600GS passzív bordája hogy tud melegedni! -
-
gooool
őstag
Helló!
Azt szeretném kérdezni,hogy egy Sapphire HD2600XT-nek mennyire hangos a hűtője?Mert pár embertől hallottam,hogy nem a legcsendesebb.Nem érdekel annyira a zaj,de azért 30dB alatt van ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- LEGO klub
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,remélem sikerrel járok.Karácsonykor meg teszek fel képeket is,mert lesz AC Freezer 7 Pro procihűtőm,egy CM Elite 331-es ház két 12-es ventivel meg persze a kari ha az enyém lesz.És remélhetőleg még a CPU-tuninglistára is felkerülök.Jó lesz az év vége,érzem.