Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool
üzenetére
mond meg hogy kártyát cseréltek , utána mg utalod a lóvét , vagy személyesen átadod ha úgy is megy ... csak nem lesz ollan ... vagy valamit adj neki biztosítéknak, amit majd visszaad ,hogyha kifizetted a kártyát

Egyébként egy 76GS hol vna egy 2600XT-hez képest ? Pont ott ... hamar cseréld el 2600XT-re

-
válasz
gooool
üzenetére
ne ámítsd magad azzal hogy sikerül eladni a 7600GS-t eladni 7k-ért, mert nem ér annyit.
karácsonyig se várj a vásárlással, már nem fognak lejjebb menni az árak.
én a HIS-t venném (ha még mindig beszámolja a 7600GS-t), és ha kell veszel rá valami hűtést; és még mindig olcsóbban jössz ki, mintha újonnan vennél vga-t.szerk.: ilyen 3850ft-s 2600XT után (
) ne számíts sokra a 7600GS-ért, kb. pár ezrest ér. -
gooool
őstag
válasz
gooool
üzenetére
Vagy várjak karácsonyig és akkor próbáljak meg karit venni?Amúgy mennyiért bírnám eladni az ASUS-t?Mert ha sikerülne elpasszolni 7K körül akkor 12K-ig bármit vehetnék és nem kéne a beszámítást hajkurásznom a hirdetésekben.Addig meg a kis Geforce4-essel elfórumozgatnék.
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool
üzenetére
van nála beszámítás , de mostanában nem lehet elérni szegénykét ... már 5 napja üldözöm , de semmi .... Meg csak olcsóér számolná be nagyon a kártyádat ha egyáltalán beszámítja ... Meg sztem ha használtan veszel az ugyan olyan jó , 7-8e-ért keress egyet , és ajánlj érte 5-6e-t annál enm ér többet ... az enyémet reggel vitték el 3850 forintért , mondta a srác hogy 3K én meg hogy mivel 3850-est veszek fizessen annyit aztá így is lett

Szóval a Sapphire talán az egyik átlagos hűtésű kari a 2600osok között ... és elég jól is végzi a dolgát. Én mindenképpen a Sapphire-t ajánlanám , vagy ha ráakadsz egy HIS IceQ-ra
Bár ezeknél a kártyáknál édes mind1,hogy éppen milyen a hűtése .. ha nem húzod akkor ugyan úgy 15-20 évig megy mind -
Májsztró
addikt
válasz
gooool
üzenetére
Hát a HIS ből az ICEQ a legjobb hűtéses Ati kártyák ... ha van ilyen 2600XT-be akkor az a legjobb , de ez sem rossz , passzív , ha esetleg melegnek érzed meg ráteszel egy 12cm-es ventit alulfeszelve .. hangja nem lesz de levegőt meg kap a kártya ... ez nem rossz tálasztás

-
Májsztró
addikt
válasz
gooool
üzenetére
annyira zavaró , hogy ha csak a gép megy , nem hallgatsz zenét , vagy a tv nincsen bekapcsolva ... akkor elég rendesen lehet hallani hogy elpörög , aztán visszalassul ... ha fent van a ház oldala , meg van benne 1-2 házhűtő akkor sztem egyáltalán nem fogod hallani ... de összességében nem hangos a kártya ... engem már az sem zavar ha 2d-be össze vissza pörög . Nem foglalkozom vele

-
Májsztró
addikt
válasz
gooool
üzenetére
Hát ... igazándiból én csak azt tudom mondani ,hogy nem hangos ... nálam nincsen fent a ház oldala. Egy baja van a kártyának , hogy 2D-ben ugrál a fordulatszáma , de ezt BIOS-átírással meg lehet oldani. 3D-ben meg úgysem azt fogod hallgatni ,hogy éppen mennyire búg , vagy sem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 1db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) ne számíts sokra a 7600GS-ért, kb. pár ezrest ér.