Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-Sport
csendes tag
Üdv!
Visszavittem a karit, azt mondták 2-3 nap. Visszamentem 3 nap múlva. Természetesen náluk semmi baja nem volt. Állítólag két napig ment a 3D Mark, és semmi hibát nem észleltek.
Vigyem be az egész gépet, és megnézik.
Persze, majd becipelem, és 2-3 napig nélkülözöm.
Most kaptam kölcsibe egy 8600 GT-t, amivel ugyan sokkal "csúnyább", de legalább működik tökéletesen minden. Sosem tanulok a leckéből, de most már biztos vagyok benne, hogy nem veszek több ATI-t.
-
M-Sport
csendes tag
válasz
BukottHangya
üzenetére
Ezt én nem is mondtam, hogy a VGA-tól olvadt meg, csak azt írtam, hogy miután megolvadt, meg kiírta azt a színtartományos mizériát, akkor kezdődtek a fagyás gondok is.
Most szerváltam bele másik videókártyát próba céljából, és minden probléma megoldódott, abszolút minden tökéletes.
Leszámítva, hogy a látvány már kicsit gyérebb...
Akkor csak a VGA lehet a bűnös.
-
M-Sport
csendes tag
Szasztok!
Felmerült egy kis problémám a HD2600XT-mmel. 7.11-es drivert használtam, semmi gond nem volt hónapokig. Aztán egyszer, amikor bekapcsoltam a gépet, kiírt valami olyasmit a windóz, hogy túl magas a színtartomány, meg a kontraszt vagy valami ilyesmit, és hogy ő beállítja magának optimálisra. Mondom jól van, tedd azt. Utána vettem észre, hogy a moncsi hátulja egy ponton megolvadt.
Aztán kezdődtek a gondok, olyan játékok szaggadtak, amik addig soha. Tök mindegy milyen felbontást, beállítást használok, akkor is akad, aztán lefagy. Pl. a Pro Street-nél pár perc után kikapcsol a monitor, és csak azután fagy le a gép. De van, hogy kékhalál, és valami ati...dll fájlra hivatkozik. Gondoltam frissítem a drivert a 8.4-essel, kb fél óráig volt jó.
Közben még néhányszor eljátszotta azt a kontrasztosszintartományos hülyeséget.Kérdés: Videókari, vagy valami más gond lehet?
Köszi előre is, ha válaszoltok!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest