- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-Sport
csendes tag
Üdv!
Visszavittem a karit, azt mondták 2-3 nap. Visszamentem 3 nap múlva. Természetesen náluk semmi baja nem volt. Állítólag két napig ment a 3D Mark, és semmi hibát nem észleltek.
Vigyem be az egész gépet, és megnézik.
Persze, majd becipelem, és 2-3 napig nélkülözöm.
Most kaptam kölcsibe egy 8600 GT-t, amivel ugyan sokkal "csúnyább", de legalább működik tökéletesen minden. Sosem tanulok a leckéből, de most már biztos vagyok benne, hogy nem veszek több ATI-t. -
M-Sport
csendes tag
válasz
BukottHangya #9590 üzenetére
Ezt én nem is mondtam, hogy a VGA-tól olvadt meg, csak azt írtam, hogy miután megolvadt, meg kiírta azt a színtartományos mizériát, akkor kezdődtek a fagyás gondok is.
Most szerváltam bele másik videókártyát próba céljából, és minden probléma megoldódott, abszolút minden tökéletes.
Leszámítva, hogy a látvány már kicsit gyérebb...
Akkor csak a VGA lehet a bűnös. -
M-Sport
csendes tag
Szasztok!
Felmerült egy kis problémám a HD2600XT-mmel. 7.11-es drivert használtam, semmi gond nem volt hónapokig. Aztán egyszer, amikor bekapcsoltam a gépet, kiírt valami olyasmit a windóz, hogy túl magas a színtartomány, meg a kontraszt vagy valami ilyesmit, és hogy ő beállítja magának optimálisra. Mondom jól van, tedd azt. Utána vettem észre, hogy a moncsi hátulja egy ponton megolvadt.
Aztán kezdődtek a gondok, olyan játékok szaggadtak, amik addig soha. Tök mindegy milyen felbontást, beállítást használok, akkor is akad, aztán lefagy. Pl. a Pro Street-nél pár perc után kikapcsol a monitor, és csak azután fagy le a gép. De van, hogy kékhalál, és valami ati...dll fájlra hivatkozik. Gondoltam frissítem a drivert a 8.4-essel, kb fél óráig volt jó.
Közben még néhányszor eljátszotta azt a kontrasztosszintartományos hülyeséget.Kérdés: Videókari, vagy valami más gond lehet?
Köszi előre is, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest