- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-Sport
csendes tag
Szasztok!
Felmerült egy kis problémám a HD2600XT-mmel. 7.11-es drivert használtam, semmi gond nem volt hónapokig. Aztán egyszer, amikor bekapcsoltam a gépet, kiírt valami olyasmit a windóz, hogy túl magas a színtartomány, meg a kontraszt vagy valami ilyesmit, és hogy ő beállítja magának optimálisra. Mondom jól van, tedd azt. Utána vettem észre, hogy a moncsi hátulja egy ponton megolvadt.
Aztán kezdődtek a gondok, olyan játékok szaggadtak, amik addig soha. Tök mindegy milyen felbontást, beállítást használok, akkor is akad, aztán lefagy. Pl. a Pro Street-nél pár perc után kikapcsol a monitor, és csak azután fagy le a gép. De van, hogy kékhalál, és valami ati...dll fájlra hivatkozik. Gondoltam frissítem a drivert a 8.4-essel, kb fél óráig volt jó.
Közben még néhányszor eljátszotta azt a kontrasztosszintartományos hülyeséget.Kérdés: Videókari, vagy valami más gond lehet?
Köszi előre is, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Ford topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest