Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969
üzenetére
A tökfözelékes lábasom tele van a hozzád hasonló írni-olvasni nem csak okoskodni tudó kétszámjegyes iq-jú újjoncoktól.
De legyen fogadás. Én holnap 2-kor átveszem amit az iben rendelek. Azt találd ki mit fizetsz.
7600GT: akkoz gógyi kellene.

diegho:

-
diegho
nagyúr
válasz
Sprinter1969
üzenetére
ipon pedig tud szerezni... én is ott vásárolok ahol ők és nem kevés agp-s 256/512-es ddr3-as 2600xt van raktáron... talán nem okoskodni kéne, hanem gondolkodni.
jah és én nem telefonáltam körbe az egész országot csupán az első nagykert néztem meg... a fene... a második megnézett nagykerben is van mindkettő. húha mi történik itten kérem? egy nap alatt mindenki kapott készletre? vagy szimplán semmi nagykert nem kérdeztél körbe... 
-
7600GT
senior tag
válasz
Sprinter1969
üzenetére
Az ipont felhívtad?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969
üzenetére
Te agyon iskolázott! Vettél ott már bármit is? Raktáron nincs ugyan. De ha most megrendeled holnap 14.00-kor átveheted! Náluk az van kint a lapon amit másnap át lehet venni! Így mégis csak okoskodásnak tűnik amit csinálsz.

Nem agpről volt eddig szó. [link] de van az is. -
válasz
Sprinter1969
üzenetére
1. vegyél 256MB-osat
2. vársz az 512MB-osra -
Gyuri27
félisten
válasz
Sprinter1969
üzenetére
[link] ohh man! Előbb gondolkodj és azután írj ha lehet.

-
Balux
tag
válasz
Sprinter1969
üzenetére
upsz, elnéztem

-
válasz
Sprinter1969
üzenetére
az elmúlt 80 hsz-ben ez elég alaposan ki lett vesézve...
Lacpas: itt az előbb egy hasonlóan mágikus hibára bevált a Catalyst AI kikapcsolása, próbáld meg Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jah és én nem telefonáltam körbe az egész országot csupán az első nagykert néztem meg... a fene... a második megnézett nagykerben is van mindkettő. húha mi történik itten kérem? egy nap alatt mindenki kapott készletre? vagy szimplán semmi nagykert nem kérdeztél körbe...