Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Sokat gondolkoztam rajta hogy jó döntés volt-e megvenni a HD2600Xt 24K-ért, mivel látom hogy itt már a leváltásáról beszélgettek. Háát nem tudom majd kiderül, azt hittem vettem egy olyan videókarit ami elég lesz egy darabig, de már elbizonytalanodtam. Igaz még nem tudtam rendesen próbára tenni mert a procim gyengusz hozzá. Azt állítjátok hogy nagyon jó kártya, de itt a tesztekben mindenhol szidják, hogy csak kompromisszumokkal lehet vele játszani.
De tényleg a tesztek óta(féléve), változott valamelyest a helyzet például a hasonló árú 8600GT-hez képest? Ki hogyan látja. Valóban áttörés volt a 8.3-as driver az akkorihoz képest? És mi várható nagyvonalakban a kártya szavatosságát tekintve legalább erre az évre?Na ez azé sok vót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest