Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest