Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
amilyen peches vagyok, nem, nem veszek használtat... boltból veszek, teljes garival, számlával, mindennel... egy életre felhagytam a használt cuccok vásárlásával...
tudom, mennyire jó lenne, ha PCI-E lenne, nem lenne driver gond (másban szerintem nem lenne különbség, sebességben nem nagy difi, legközelebb meg úgyis gépcsere lesz, ha ez már végképp nem fogja bírni, vagy meghal), meg ddr2 is jó lenne, mert olcsó, de fix keretből dolgozok én is, tandíjra is kell majd fizetnem, szóval a maximum, amit tudok rászánni, az 40 (ebből 25 a kari, 12 az 1 gigás DDR400). És tudom, ennyiért 2 giga ddr2-t lehet venni, de ebből jelenleg akkor sem látom, hogy lenne vga ÉS alaplapcsere + legyen ramom, úgy, hogy minden garis és számlás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest