- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
amilyen peches vagyok, nem, nem veszek használtat... boltból veszek, teljes garival, számlával, mindennel... egy életre felhagytam a használt cuccok vásárlásával...
tudom, mennyire jó lenne, ha PCI-E lenne, nem lenne driver gond (másban szerintem nem lenne különbség, sebességben nem nagy difi, legközelebb meg úgyis gépcsere lesz, ha ez már végképp nem fogja bírni, vagy meghal), meg ddr2 is jó lenne, mert olcsó, de fix keretből dolgozok én is, tandíjra is kell majd fizetnem, szóval a maximum, amit tudok rászánni, az 40 (ebből 25 a kari, 12 az 1 gigás DDR400). És tudom, ennyiért 2 giga ddr2-t lehet venni, de ebből jelenleg akkor sem látom, hogy lenne vga ÉS alaplapcsere + legyen ramom, úgy, hogy minden garis és számlás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Call of Duty: Warzone
- Windows 11
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest