Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Jah igen tapasztalom, hát igen azért is kérdeztem, mind2 topic ban, hogy ki hogy érvel, különben nekem mind2 kártya iszonyat tetszik, meg amire használnánk arra mind2 faja, de egyszerűen enm tudok dönteni
egyik percben ez tetszik másikban az, egyszer ez tűnik jobbank utána az
Wowot már 2 éve tolomés sajnos nem minidg elég neki a 6600
alapból igen, de előfordúl, hogy az x800xl emet is megizzasztja
kül már rég a radeon mellett döntöttem volna, ha a wowban nem villogott volna anno a felirat hoyg the way is nvidia, a 2600 xt ben meg szerintem még vannak tartalékok bőven, lásd amit multkor linkelt valaki teszteket, volt hogy verte a GTS-t :Sna mind1 köszi a válaszokat, még van 2 hetem eldönteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest