Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
wwenigma #2731 üzenetére
Nálam minden fel van tolva amennyire csak lehet, egyedül a textúrákat nem raktam ULTRA, csak HIGH módra, meg a "finom köd" van kikapcsolva, 2x AA és 2x AF, mindez 1024*768. Nagyon szépen megy, néha esik le az FPS 22-25 körülire, ha rohadt nagy téren mindenki lő, meg füst, meg robbanás, meg atomcsapás, meg mittom én még mi. Procim egymagos A64 2700mhz-n. Szerintem tökéletes egy 25 ezer forintos kártyától, ahhoz képest, hogy eddig mindíg többet adtam ki egy kártyáért így ősszel és ritkán toltam ilyen beállításokkal az éppen új gamékat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest