Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
"Hát nemtudom, Szerintem nem éri meg egy ilyen káryát 4x-es Agpvel használni, még ha megy is."
Ezt most úgy mondod mintha lenne teljesítményben vmi különbség az AGP4x és az AGP8x között. Pedig nincs. Én próbálgattam régebben és 3dmarkok alatt még egy pár pontal többet is kaptam 4x-ben, mint 8x-ban. Nyilván csak mérési pontatlanság volt, és nem gyorsabb a 4x, de bizonyítja, hogy nincs köztük teljesítménybeli különbség.
(Na jó, legyen az AGP8x 1%-al gyorsabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest