Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
26 ezer forintért lehet kapni XT-t, 21-ért pedig 2600pro-t rendeltem. 5k különbség van, nyilván ennyivel jobb is. Ráadásul hiába veszek egy régi p4-es prescott és 1Gb ram mellé egy 2600XT-t.
Szóval nem vettem feleslegesen egy XT-t. Amúgy egy 7600-osnál még ez a DDR2-es 2600pro is jobb vétel tesztek alapján, a mag meg tuningolható rendesen! Amúgy még 5k és még 5k és a végén már a fellegekben jársz. Ennyi pénz volt, ezt tudtam venni. A kártya meg bratyó gépében lesz, az ő igényeit meg ez is kielégíti. A pro is rendelkezik HD támogatással. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Háztartási gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szóval nem vettem feleslegesen egy XT-t. Amúgy egy 7600-osnál még ez a DDR2-es 2600pro is jobb vétel tesztek alapján, a mag meg tuningolható rendesen! Amúgy még 5k és még 5k és a végén már a fellegekben jársz. Ennyi pénz volt, ezt tudtam venni. A kártya meg bratyó gépében lesz, az ő igényeit meg ez is kielégíti. A pro is rendelkezik HD támogatással.