- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #1859 üzenetére
vmod nélkül szép eredmény a 904/904 MHz. Csak lenne már hozzá egy jól működő tuning program. AGCT-ben nálad se lehet egyből 904/904-et beállítani?
Gondolkoztam rajta, hogy hétvégén megcsinálom a pencil modot gyári hűtővel. vGPU/vMEM 1.30V/2.0V-ra gondoltam, annyit még bírna a gyári hűtő is. Csak ha trükközni kell az AGCT-vel, akkor mindennapi használatra felesleges a vmod (és a tuning)Olvastam a techpowerup 2600XT topicját, és ott voltak olyanok, akiknek a DDR3-as kártyán Hynix 1.0ns-s ramok voltak. Szóval elég véletlenszerű, hogy milyen ram kerül a DDR3-as vga-ra
Az érdekelne még, hogy a Sapphire 2600XT DDR3 gyári hűtőjét mennyire könnyű leszedni? A ramokon lévő hőátadó cucc ragadni fog még, ha egyszer leszedem a hűtőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest