Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_ #14234 üzenetére
Sajnos már nincs.
Egy ideje már nézegetem a hűtőket, de nem sokat találtam, ami viszonylag olcsó lenne, és jó lenne erre a kártyára.
Még decemberben ajánlotta valaki ezt, de nem találtam "sehol". Elvileg két vidéki üzletben kapható lenne, de a szállítási költséggel együtt már sok lenne, illetve van egy budaörsi üzlet is, de náluk nincs raktáron, és írták a honlapon, hogy ezeknél a termékeknél érdeklődjük. Érdeklődtem, de már egy hete nem képesek egy e-mailt megválaszolni, ami egy számítástechnikával foglalkozó cégnél szerintem elég gáz (előtte még az online ügyfélszolgálatuknál is hagytam üzenetet, de semmi). Akiktől a kábeleket vettem most, ők elég sok mindennel foglalkoznak, úgyhogy ha rákérdeznék, lehet, hogy tudnának szerezni, de egyre inkább ezzel szemezek. Ez több helyen is van (bár ahol olcsóbb, ott pont nincs raktáron, de majd rákérdezek), és legalább nincs benne venti, ami tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest