- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
MMSZoli #14142 üzenetére
Üdv
Kösz a tanácsot. Nagyából az illető tisztában van a tényekkel és az ő döntése,hogy melyiket válassza. Lehet csereberélgetni totózgatni de ha elkölt 10-15k-t és nem azt kapja amit várt akkor nagyon csalódott és dühös lesz. Ezért nem is akarok helyette dönteni mivel nem garantálhatok semmit. Ha jól tudom csak két memória slot van a lapban. De most ez nem is annyira lényeg. Én személy szerint már nem fektetnék abba a lapba egy forintot sem.
Előbb utóbb muszáj lesz váltania. Ahogy elnéztem azt a lapot már jó pár kondi elkezdett benn púposodni de a korára való tekintettel ez nem csoda. Persze ezeket is lehetne cserélgetni de elgondolkoztató, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nekem nem is annyira az agp-vel van a gondom hanem az egy magos procival. Valljuk be,hogy ez már sokáig nem nagyon fér bele egy gépbe amivel nem csak netezni akarnak. (És szerintem a GTA IV-re is fáj a foga.)
Tudom,hogy az integrált HD3200-től mit lehet várni hisz nekem is az van így volt lehetőségem kipróbálni. De játék alatt akkor is többet nyújtana a gép Pl: egy Athlon II X2 240 társaságában mint a jelenlegi a cellel. Később ha lesz rá pénze akkor meg vesz bele rendes vga-t. És ha beletette nem győz kapaszkodni.15-20k körül már elég szép választék van. De mire oda kerül még lejjebb mennek az árak és elérhetővé válnak még jobb karik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest